Ο Λεό στη διάθεση του Γρηγορίου για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Ο Λεό στη διάθεση του Γρηγορίου για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:05 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:05 - 13.03.2024

Έτοιμος για την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο θα είναι ο Μπατίστ Λεό.

Ένα ευχάριστο νέο είχε η σημερινή μέρα για τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο Μπατίστ Λεό ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε κι έτσι υπολογίζεται για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο το ερχόμενο Σάββατο στην πρεμιέρα των playouts.

Ο Λεό ξεπέρασε σε πολύ σύντομο διάστημα τη θλάση κι ασφαλώς είναι μία σημαντική λύση για τον Έλληνα τεχνικό, από τη στιγμή που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Πέδρο κόντε.

Να σημειωθεί στις προπονήσεις επέστρεψαν την Τρίτη, αφού αποθεραπεύτηκαν οι Νάγκι, Εραμούσπε και Παντελάκης. Οι δύο πρώτοι είναι πανέτοιμοι κι αναμένεται να βρεθούν και στην ενδεκάδα.

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο απουσίες για τον αγώνα του Σαββάτου στις 19.30 στο Περιστέρι, θα είναι αυτές του τραυματία Κόντε και του τιμωρημένου Σόρια.

Ο Παμλίδης, παράλληλα, αναμένεται να πάρει και πάλι θέση βασικού στην επίθεση, ενώ αντί του Σόρια όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει ο Τούτου.

Στη σημερινή προπόνηση επίσης ο Γρηγορίου προχώρησε σε ανάλυση μέσω βίντεο και κατόπιν δούλεψε στην τακτική.

Το πρωί της Πέμπτης θα γίνει η τελευταία προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ και το μεσημέρι η ομάδα θα αναχωρήσει για Αθήνα, όπου την Παρασκευή πρωί θα κάνει μία τελευταία προπόνηση. Εκτός των Κόντε, Σόρια, λογικά εκτός αποστολής θα μείνουν και οι Γκάρο, Βρακάς, Ναούμης, Κύρκος, Μίνα και Μπεγκάλα.