Γιόρτασαν την παραμονή με μπάρμπεκιου στον ΠΑΣ Γιάννινα

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα.

i

©passports.gr

Γιόρτασαν την παραμονή με μπάρμπεκιου στον ΠΑΣ Γιάννινα

Γιώργος Σακελλαρίου 17:50 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 10.05.2023

Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και τα στελέχη του ΠΑΣ Γιάννινα χαλάρωσαν με μπάρμπεκιου μετά την προπόνηση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έστω και την προτελευταία αγωνιστική σφράγισε την παραμονή του στη Super League.

Οι Ηπειρώτες πέτυχαν, λοιπόν, τον μεγάλο τους στόχο που ήταν φυσικά η σωτηρία κι έτσι αποφάσισαν να το γιορτάσουν με μπάρμπεκιου μετά τη σημερινή προπόνηση στο Πανηπειρωτικό. Οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη του τεχνικού τιμ και στελέχη της ΠΑΕ διοργάνωσαν μπάρμπεκιου μετά την προπόνηση και χρέη ψήστη ανέλαβε ο φροντιστής της ομάδας Βασίλης Παναγιώτου. Οι παίκετς του ΠΑΣ Γιάννινα συνόδευσαν το μπάρμπεκιου με ηπειρώτικη μουσική και φυσικά είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν τώρα που η σεζόν ολοκληρώνεται κι επιτεύχθηκε ο βασικός στόχος.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, συνεχίζεται η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον καταδικασμένο σε υποβιβασμό Λεβαδειακό. Σ’ αυτό το ματς ο Θανάσης Στάικος αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε ορισμένους νεαρούς παίκτες.

Το πρόγραμμα είχε ένταση με διάφορα αγωνιστικά παιχνίδια κατοχής της μπάλας, πέντε εναντίον πέντε κι έξι εναντίον έξι. Ο έμπειρος στόπερ Νώντας Παντελάκης έχει ένα μικρό αιμάτωμα και δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του με τον Λεβαδειακό, ενώ εκτός αποστολής θα μείνει και ο τραυματίας Τσιντώτας.

Super League 2022-23... σου οφείλουμε μια πολύ μεγάλη συγγνώμη!

Super League 2022-23... σου οφείλουμε μια πολύ μεγάλη συγγνώμη!

Με τα όσα συνέβησαν στην προτελευταία στροφή του φετινού πρωταθλήματος επιβεβαιώθηκε, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι πρόκειται για το συναρπαστικότερο των τελευταίων, τουλάχιστον, τριάντα χρόνων, μακάρι να είχαμε κι εμείς καταφέρει, ως εκπρόσωποι του Τύπου, να φανούμε αντάξιοί του!

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες, ένας κύκλος 15 ετών έκλεισε στον ΠΑΣ Γιάννινα με την οριστική μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ στους δύο γιους του Γιώργου Χριστοβασίλη, τον Γιάννη και τον Παναγιώτη.

Η διαδικασία είχε κινηθεί εδώ και μερικές μέρες και ολοκληρώθηκε και τυπικά με τη σχετική έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που δόθηκε στις 8 Μαΐου 2023. Τα δύο αδέρφια θα μοιραστούν από 44,775% των μετοχών.

Η ομάδα βέβαια παραμένει στα χέρια της οικογένειας, αλλά σίγουρα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, όταν με το καλό ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Δείτε το βίντεο με το μπάρμπεκιου από το passports.gr