Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για την Πολωνία

Θανάσης Στάικος

i

©Intime

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για την Πολωνία

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:14 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 20.07.2023

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αναχωρήσει στις 21 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασία, όπου θα διεξαχθεί στην Πολωνία. Μάλιστα η ηπειρώτικη ομάδα έκανε γνωστή την αποστολή της.

Tο πρώτο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε, με τον Θανάση Στάιικο και τους παίκτες του να είναι έτοιμοι για το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπου θα διεξαχθεί στην Πολωνία. 

Συγκεκριμένα η προετοιμασία θα λάβει χώρα στις 21 Ιουλίου έως τις 31 του ίδιου μήνα. Στην Πολωνία το βάρος θα αρχίσει να περνάει στο μοντάρισμα και στην ανάθεση ρόλων στους ποδοσφαιριστές, κάτι που θα γίνει μέσα από φιλικά παιχνίδια.

Συνεργάτης των Ηπειρωτών έχει αναλάβει τις συνεννοήσεις με ομάδες που θα προετοιμάζονται κι αυτές στην Πολωνία και ήδη έχει κλείσει ένα φιλικό ματς με την Κορόνα Κίελτσε κι ένα με ισραηλινή ομάδα, ενώ αναζητείται κι ένας ακόμα αντίπαλος, ώστε η ομάδα να έχει παίξει τουλάχιστον τρία ματς στο εξωτερικό. 

Τα ματς αυτά δεν θα γίνουν στην Βάρκα, αλλά σε κάποια κοντινά γήπεδα. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχουν φιξαριστεί ημέρες και ώρες γι’ αυτό και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: 

KLEYMAN, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΒΡΑΚΑΣ, ERRAMUSPE, SORIA, BORTAGARAY, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ, ΜΠΑΚΑΔΗΜΑΣ, ΠΑΝΑΓΟΥ, RIENSTRA, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ, BILBAO, ΚΙΑΚΟΣ, BEGALA, ΛΙΑΣΟΣ, GINO, ΛΩΛΗΣ, BALAN, FOFANA, LEO, ROSERO, ΠΑΜΛΙΔΗΣ, CONDE, ΚΥΡΚΟΣ, ΛΩΛΗΣ Ν., ΝΑΟΥΜΗΣ.