ΠΑΣ Γιάννινα: Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό (pic)
i

Στάικος / © Intime

ΠΑΣ Γιάννινα: Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό (pic)

Sportal newsroom 20:36 - 20.12.2022

Χωρίς τον φευγάτο Μπαγκαλιάνη θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ολυμπιακό, ενόψει της 14ης αγωνιστικής της Super League

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους Ζωσιμάδες τον Ολυμπιακό, με τον Θανάση Στάικο να κάνει γνωστή την αποστολή για τον αγώνα επανέναρξης του πρωταθλήματος της Super League.

Σ.Φ ΠΑΣ Γιάννινα: «Ναι στις μετακινήσεις οπαδών, αλλά στη θύρα των φιλοξενουμένων»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:22 - 29.11.2022

Σ.Φ ΠΑΣ Γιάννινα: «Ναι στις μετακινήσεις οπαδών, αλλά στη θύρα των φιλοξενουμένων»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σ.Φ ΠΑΣ Γιάννινα πήρε θέση για όσα συνέβησαν στο ματς με τον Άρη και την παρουσία των «κιτρινόμαυρων» στους «Ζωσιμάδες», ξεκαθαρίζοντας ότι είναι υπέρ των μετακινήσεων, αλλά στη θύρα των φιλοξενουμένων.

O Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε εν τέλει τον Κέβιν Ροσέρο, ο οποίος είχε νιώσει ενοχλήσεις και σπασμούς στον δικέφαλο προ ολίγων ημερών. Εκτός έμειναν ο Μπαγκαλιάνης, που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό και αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, οι τραυματίες Μπιλμπάο, Κιάκος, Τζίμας, Αλ. Λώλης, Λέο και Κόντε και οι νεαροί Μουστάκας και Βρακάς.

Οι 21 παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι για το ματς της 14ης αγωνιστικής είναι οι: Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Ν. Λώλης, Μπακαδήμας, Καραχάλιος, Σταματελόπουλος, Ριένστρα, Τσάβος, Λιάσος, Μορέιρα, Κύρκος, Τσίρης, Ροσέρο, Παμλίδης, Φοφανά και Μπάλαν.