Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Παίκτες ΠΑΣ Γιάννινα

i

© Intime

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:55 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:55 - 16.09.2023

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Θανάση Στάικο να κάνει γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αρκαδία.

Επιστροφή στην δράση για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Αρκαδία για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης (17/9, 15:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «Ηπειρωτών», με τον Θανάση Στάικο να μην μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Κόντε και στον εκτός πλάνων Κύρκο.

Στην αποστολή του ΠΑΣ για την Τρίπολη συμμετέχουν οι: Κλέιμαν, Αθανασίου, Βρακάς, Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Πανάγου, Τσαούσης, Κιάκος, Ριένστρα, Καραχάλιος, Λιάσος, Τζίνο, Αλ. Λώλης, Τζίμας, Γκάρο, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδης και Λεό.

«Με προπόνηση στο γήπεδο των Ζωσιμάδων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ρόντο και ταχύτητες, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές εκιντρώθηκαν στα τελειώματα. Τέλος, υπήρξε και παιχνίδι σε μικρούς χώρους. Από την προπόνηση απουσίασαν οι Κόντε και Κύρκος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ηπειρώτικη ΠΑΕ.

Έφορντ τριετίας στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Τζόζεφ Έφορντ αποτελεί κι επίσημα την πέμπτη προσθήκη του ΠΑΣ Γιάννινα σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο. Με ανακοίνωσή της, η ομάδα των Ιωαννίνων γνωστοποίησε πως ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή από τη Μάδεργουελ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα. Περιμένω πως και πως να μπω στην ομάδα και να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για τον σύλλογο και να το βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας», δήλωσε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα.