Στα Γιάννενα ο Έφορντ για να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει στον ΠΑΣ

Τζόζεφ Έφορντ

i

©Intime

Στα Γιάννενα ο Έφορντ για να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει στον ΠΑΣ

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:30 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:11 - 15.09.2023

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται μία «ανάσα» από την απόκτηση του Τζόζεφ Έφορντ, ο οποίος έχει αγωνιστεί ξανά στα ελληνικά γήπεδα για λογαριασμό του Εργοτέλη.

Μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Μπαντιουγκού Φαντιγκά στον ΠΑΣ Γιάννινα, οι άνθρωποι της ομάδας είχαν ξεκαθαρίσει πως θα κινηθούν άμεσα για την απόκτηση μεσοεπιθετικού από την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών. 

Οι Ηπειρώτες εξέτασαν κάποιες περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών και εν τέλει κατέληξαν στη περίπτωση του Τζόζεφ Έφορντ. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός είχε μείνει ελεύθερος από τη σκωτζέδικη Μάδεργουελ στην οποία άνηκε από τον Ιανουάριο του 2022. 

Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 12 συμμετοχές με ένα γκολ στη πρώτη κατηγορία της Σκωτίας. Επίσης ο 27χρονος ποδοσφαιριστής τη φετινή σεζόν πρόλαβε να κάνει 3 ολιγόλεπτες συμμετοχές, ενώ τελευταίο του παιχνίδι ήταν κόντρα στην Κιλμάρνοκ στις 26 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έφορντ έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα του Εργοτέλη τη τριετία 2017-2020. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στους Κρητικούς σημείωσε 82 εμφανίσεις, έχοντας 32 γκολ και 12 ασίστ, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για το Βέλγιο και την Μπέβερεν.

Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sportal ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε και πέρσι στο στόχαστρό του τον Αμερικανό ποδοσφαιριστή, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε.     

Αυτή τη στιγμή ο Έφορντ βρίσκεται στα Γιάννενα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Θανάση Στάικου.