Τέλος από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Φοφανά

Φοφανά

i

©intime

Τέλος από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Φοφανά

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:07 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 13.09.2023

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε γνωστό ότι έλυσε τη συνεργασία του με τον Μοχάμεντ Φοφανά μετά από έναν χρόνο συνεργασίας που είχε με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε γνωστό πως ο Μοχάμεντ Μανσούρ Φοφανά αποτελεί παρελθόν από την ομάδα των Ιωαννίνων μετά από έναν χρόνο συνεργασίας που είχε. 

Αποκτήθηκε από τον «Αίαντα» το καλοκαίρι του 2022 και μέσα σε έναν χρόνο μέτρησε μόλις έξι συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με ένα γκολ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας των Ιωαννίνων: 

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μοχάμεντ Μανσούρ Φοφανά. Ο Μανσούρ Φοφανά εντάχθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα το καλοκαίρι του 2022 και κατά την διάρκεια της παρουσίας του μέτρησε έξι συμμετοχές κι ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου ετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο τεχνικός του «Αίαντα» όμως μπορεί να μην έχει στη διάθεσή του τον Πέδρο Κόντε, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στο ισχίο. 

«Κάρφωσε» την παρουσία Παπαχρήστου στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Αγραφιώτης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:02 - 12.09.2023

«Κάρφωσε» την παρουσία Παπαχρήστου στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Αγραφιώτης

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στη σημερινή (12/9) Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, Δημήτρης Αγραφιώτης, μίλησε για ένα μέλος της ΕΕ που είναι καταδικασμένο για παραβιάσεις της εκλογικής νομοθεσίας, θέτοντας το ερώτημα αν είναι ηθικό.

Ο Ισπανός μέσος λόγω του προβλήματος δεν προπονήθηκε και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις. Προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι υπάρχει κάτι που πρέπει να τον αφήσει εκτός δράσης για λίγο διάστημα ή να τεθεί οριστικά εκτός για τον αγώνα με την ομάδα της Τρίπολης.