«Κάρφωσε» την παρουσία Παπαχρήστου στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Αγραφιώτης

«Κάρφωσε» την παρουσία Παπαχρήστου στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Αγραφιώτης

Sportal newsroom 22:02 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:02 - 12.09.2023

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στη σημερινή (12/9) Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, Δημήτρης Αγραφιώτης, μίλησε για ένα μέλος της ΕΕ που είναι καταδικασμένο για παραβιάσεις της εκλογικής νομοθεσίας, θέτοντας το ερώτημα αν είναι ηθικό.

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στη σημερινή (10/9) Εκτελεστική  Επιτροπή της ΕΠΟ, Δημήτρης Αγραφιώτης, μίλησε για ένα μέλος της ΕΕ, που, όπως αναφέρει, είναι καταδικασμένο για παραβιάσεις της εκλογικής νομοθεσίας. Έθεσε μάλιστα την απορία αν αυτό είναι ηθικό.

Παρών στην ΕΕ ήταν ο Παναγιώτης Παπαχρήστος, για τον οποίο ο κ. Αγραφιώτης ανέφερε: «Είναι ηθικό για την ΕΠΟ ότι κάποιο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για παραβάσεις της εκλογικής νομοθεσίας;».

Στη συνέχεια ενώπιων όλων στη συνεδρίαση έθεσε το ζήτημα στο 7ο θέμα, το οποίο ήταν η «Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Εθνικών Ομάδων υπ' αρ, 28/01.09.2023»

«Θέλω να θέσω ένα θέμα στην Εκτελεστική Επιτροπή. Πώς μπορεί ο κ. Παπαχρήστος ο οποίος είναι αμετάκλητα έκπτωτος να παραμένει στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ; Είναι αμετάκλητα έκπτωτος από την Ένωσή του για παραβάσεις της εκλογικής νομοθεσίας. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι το γνωρίζουν αυτό;», ήταν η τοποθέτησή του στην αρχή. 

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, μάλιστα ανέφερε ότι αυτό το γνωρίζουν όλοι, με τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού να ρωτάει. 

«Και μπορεί να παραμένει μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής; Έχει πάει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ; Ναι, δεν έχει εκλεγεί με την Ιδιότητα του Προέδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, όμως έχει προβεί σε μια έκνομη ενέργεια. Ναι ή όχι; Αμετάκλητα από το Δικαστήριο. Είναι ηθικό για την ΕΠΟ ότι κάποιο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για παραβάσεις της εκλογικής νομοθεσίας;»