Η γκάφα της ΕΠΟ με τους τέσσερις διεθνείς έγινε θέμα στη «Sun»

Γκουστάβο Πογιέτ & Κώστας Τσιμίκας

i

Γκουστάβο Πογιέτ & Κώστας Τσιμίκας/©Intime

Η γκάφα της ΕΠΟ με τους τέσσερις διεθνείς έγινε θέμα στη «Sun»

Sportal newsroom 20:10 - 12.09.2023

Η «Sun» ασχολήθηκε με το μεγάλο λάθος της ΕΠΟ, που άφησε τέσσερις διεθνείς εκτός στο ματς της Εθνικής Ελλάδας με το Γιβραλτάρ χωρίς λόγο και αιτία.

Όπως έγινε γνωστό χθες (11/9), ο Γκουστάβο Πογέτ στερήθηκε στο ματς της Εθνικής Ελλάδας με το Γιβραλτάρ, τους Σιώπη, Τσιμίκα, Μάνταλο, Κουρμπέλη, επειδή ήταν τιμωρημένοι. Αυτό αναφέρθηκε σ' ενημέρωση της ΕΠΟ την επόμενη μέρα του εκτός έδρας αγώνα με την Ολλανδία. Μόνο που οι τέσσερις διεθνείς δεν είχαν συμπληρώσει κάρτες. Απλά η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε ένα τραγικό λάθος.

Το οποίο έγινε θέμα μέχρι και στην Αγγλία, αφού η «Sun» ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη υπόθεση λόγω της εμπλοκής του Κώστα Τσιμίκα, που αγωνίζεται στη Λίβερπουλ. Και φυσικά γίνεται λόγος για μια «ντροπιαστική γκάφα».

«Ο άσος της Λίβερπουλ και τρεις συμπαίκτες του στην Εθνική έμεινε εκτός αποστολής λόγω μία απίστευτης γκάφας. Οι τέσσερις παίκτες είχαν δεχτεί κάρτα στο ματς με την Ολλανδία. Αυτό οδήγησε σε μία ντροπιαστική γκάφα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, καθώς οι αρχηγοί της ομάδας νόμιζαν ότι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής με το Γιβραλτάρ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της «Sun».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, πήρε θέση σχετικά με αυτή την απίστευτη γκάφα, τονίζοντας ότι: «Είναι ένα λάθος που το παραδέχθηκαν οι Κωνσταντινίδης και Φύσσας, θα ασχοληθούμε να αποφασίσουμε ποιος έφταιγε, τι έγινε και θα ανακοινώσουμε τις αποφάσεις τις επόμενες ημέρες. Αυτό το λάθος θα είχε συνέπειες αν δεν είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα, μπορεί να έχει συνέπειες στο μέλλον».