«Η Πολωνία θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Σάντος»

Φερνάντο Σάντος

«Η Πολωνία θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Σάντος»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:09 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 12.09.2023

Σύμφωνα με πολωνικά ΜΜΕ, η εθνική ομάδα της χώρας θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Φερνάντο Σάντος.

Απογοητευτική είναι η εικόνα που παρουσιάζει η εθνική Πολωνίας με τον Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία, με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας να είναι προβληματισμένη με τον Πορτογάλο τεχνικό, ύστερα από την ήττα κόντρα στην Αλβανία. 

Ωστόσο σύμφωνα με σημερινό (12/9) δημοσίευμα του TVP Sport, το οποίο αναφέρει ότι ο Σάντος θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι την ολοκλήρωση των προκριματικών του Euro 2024.  

Θυμίζουμε πως την Τρίτη (12/09) οι δύο πλευρές συναντήθηκαν, χωρίς ωστόσο να βγαίνει «λευκός καπνός» από τη συνάντησή τους, η οποία διήρκησε πάνω από δύο ώρες. Συγκεκριμένα, ο Σάντος κλήθηκε σε συνάντηση με τον Κουλέζα και τον Λούκας Γουακόφσκι, Γενικό Γραμματέα της Πολωνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. 

Πλέον η Πολωνία έχει ακόμα τρία παιχνίδια (με Νησιά Φερόε εκτός έδρας, Μολδαβία εντός και Τσεχία εντός) και εφόσον δεν καταφέρει να πάρει την απευθείας πρόκριση για τα γήπεδα της Γερμανίας, τότε θα έχει τη δεύτερη ευκαιρία μέσω των Final Four του Nations League.

Την τεχνική ηγεσία της Πολωνίας ο Φερνάντο Σάντος την ανέλαβε στις 24 Ιανουαρίου κι έκτοτε έχει καθίσει μέχρι στιγμής σε έξι παιχνίδια στον πάγκο της Πολωνίας, η οποία είναι τέταρτη στον όμιλό της πίσω από Αλβανία, Τσεχία και Μολδαβία. Η Πολωνία έχει έξι βαθμούς στα προκριματικά (δύο νίκες, τρεις ήττες).