Καρφιά για Σάντος από τον πρώην άσο της ΑΕΚ Κριχόβιακ

Γκρεγκόζ Κριχόβιακ

i

©intime

Καρφιά για Σάντος από τον πρώην άσο της ΑΕΚ Κριχόβιακ

Δημήτρης Χούπης 17:24 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 28.06.2023

Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στον προπονητή της Εθνικής Πολωνίας, Φερνάντο Σάντος, αλλά και για το μέλλον του στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Γκρεγκόζ Κριχόβιακ σε συνέντευξη που έδωσε σε μέσο της πατρίδας του, έκανε αναφορά στο μέλλον του στην Εθνική Πολωνίας, αλλά και στον προπονητή της ομάδας Φερνάντο Σάντος. Συγκεκριμένα ο πρώην μέσος της ΑΕΚ σχολίασε πως δεν τον κάλεσε στην ομάδα, κατανοώντας την απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού. 

Καθώς υποστήριξε πως ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία, το δικό του πλάνο. «Δεν μίλησε ποτέ με τον Σάντος, ούτε με κάποιον από το προπονητικό σταφ. Έχουμε να μιλήσουμε από την αρχή της χρονιάς», ανέφερε αρχικά. 

Μιλώντας για μέλλον του ο 33χρονος, σχολίασε πως δεν ξέρει τι θα γίνει από εδώ και πέρα, αλλά θέλει να μιλήσει με τον Σάντος για να ξέρει ποιο είναι το πλάνο του, για τον ίδιο. «Να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω ποιο είναι το μέλλον μου. Για να φτάσω σε κάποιο συμπέρασμα θα χρειαστεί να μιλήσω με τον προπονητή και θέλω να γίνει αυτό στο άμεσο μέλλον για να δω ποια είναι τα πλάνα του για εμένα. Θέλω να ξέρω για να έχω την ησυχία μου», υποστήριξε και συνέχισε. 

«Γκρεγκόρζ δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα. Αν θέλεις να παίξεις για την εθνική του ομάδα, χρειάζεται να κάνει αυτό κι αυτό». Ένα τέτοιο τηλεφώνημα από τη μεριά του θα ήταν καλό. Καταλαβαίνω, ότι κάθε προπονητής έχει το δικό του πλάνο για να φτιάξει μια ομάδα. 

Είναι μία μορφή επικοινωνίας. Το να έρχεσαι σε επαφή με τον παίκτη. Έχω μπει στην πρώτη λίστα δύο φορές, αλλά στην τελική κόβομαι. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι. Αυτό που πρέπει να δουλέψω. Ακόμα κι αν ακούσω ότι ο προπονητής δεν με έχει στα πλάνα του δεν με πειράζει καθόλου», είπε στο τέλος. 

Ο Πολωνία στα προκριματικά του Euro 2024 δεν έχει ξεκινήσει καλά, αφού έχει μόλις μία νίκη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Μάλιστα στον τελευταίο αγώνα με τη Μολδαβία αν και κέρδιζε 2-0, έχασε στο τέλος με 2-3.