Στα... σχοινιά ο Σάντος στην Πολωνία!

Φερνάντο Σάντος

Στα... σχοινιά ο Σάντος στην Πολωνία!

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:05 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:13 - 21.06.2023

Η σοκαριστική ήττα με 3-2 από τη Μολδαβία έχει φέρει τα πάνω κάτω στην Πολωνία, με τον κόσμο να εξαπολύει πυρά κατά του Φερνάντο Σάντος, που έχει, όμως, τη στήριξη της Ομοσπονδίας.

Ήττα-σοκ γνώρισε το βράδυ της Τρίτης (20/6) η Πολωνία, καθώς παρότι προηγούταν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, έχασε με 3-2 από τη Μολδαβία, που πέτυχε μια μυθική ανατροπή χάρη στα γκολ των Νικολαέσκου (48', 79') και Μπαντόγκλο (85') για την 4η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro.

Έτσι, οι Πολωνοί έμειναν στην 4η θέση του πέμπτου ομίλου, κάτι το οποίο φυσικά δεν αρέσει καθόλου στον κόσμο, που τα έβαλε με τον Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός, που έχει περάσει από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, δέχθηκε «πυρά» από τους φίλους της εθνικής ομάδας της Πολωνίας, όμως εισέπραξε τη στήριξη της Ομοσπονδίας της χώρας.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Πολωνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Τσέζαρι Κουλέτσα, όπως έκανε γνωστό μέσω μιας ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter είχε συνάντηση με τον έμπειρο προπονητή και ανέλυσαν την κατάσταση μετά την ήττα από τη Μολδαβία, με τον ίδιο να εκφράζει τη στήριξη του.

«Μίλησα με τον Σάντος. Είμαστε και οι δύο πολύ απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, ωστόσο πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε νίκες και να προκριθούμε απευθείας στο Euro 2024. Στην ιστορία του πολωνικού ποδοσφαίρου, υπήρξαν κι άλλες δύσκολες στιγμές, ωστόσο πάντα ήμασταν ενωμένοι και καταφέρναμε να βγούμε από αυτές τις κρίσεις», έγραψε χαρακτηριστικά.