Μπακασέτας: «Η ήττα στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να σε αφήσει ικανοποιημένο»

Τάσος Μπακασέτας

i

© Intime

Μπακασέτας: «Η ήττα στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να σε αφήσει ικανοποιημένο»

Sportal newsroom 23:23 - 20.06.2023

Σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προχώρησε ο Τάσος Μπακασέτας, μέσω της οποίας ανέφερε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την ήττα κόντρα στη Γαλλία.

Η Ελλάδα πάλεψε σαν λιοντάρι. Η αποστολή της στην έδρα της Γαλλίας, η οποία πριν έξι μήνες διεκδίκησε το Μουντιάλ ήταν ασφαλώς δύσκολη. Οι διεθνείς έδωσαν μία τρομερή μάχη, κοίταξαν στα μάτια τον Εμπαπέ και την παρέα του, αλλά ο Μαυροπάνος βρέθηκε σε μοιραίο βράδυ και η Εθνική ηττήθηκε 1-0, μένοντας πίσω έξι βαθμούς από τους «τρικολόρ».

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έστειλε το δικό του μήνυμα για την πρώτη ήττα της «γαλανόλευκης» στον όμιλο της προκριματικής φάσης του Euro, σημειώνοντας ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

«Η ήττα στο ποδόσφαιρο, εξ ορισμού, δεν μπορεί να σε αφήσει ικανοποιημένο. Είναι η αίσθηση της εξέλιξης του χαρακτήρα και της νοοτροπίας που μας κάνει αισιόδοξους και μας αναγκάζει να θέλουμε να προσπαθήσουμε ακόμα παραπάνω. 

Μια μεγάλη σεζόν ολοκληρώθηκε. Ώρα για διάλειμμα και ξεκούραση πριν από μια ακόμα μεγαλύτερη…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάσος Μπακασέτας στο ποστάρισμα του.