Μόντριτς και Βίντα συνεχίζουν στην Κροατία μέχρι το Euro 2024

Λούκα Μόντριτς και Ντομακόι Βίντα

i

©Intime

Μόντριτς και Βίντα συνεχίζουν στην Κροατία μέχρι το Euro 2024

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:58 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 20.06.2023

Ο Λούκα Μόντριτς και ο αμυντικός της ΑΕΚ Ντομαγκόι Βίντα θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την εθνική ομάδα της Κροατίας μέχρι το Euro 2024.

Η Κροατία μετά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας με αντίπαλο τη Γαλλία το 2018, είχε ξανά την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα τρόπαιο αυτή τη φορά του Nations League. 

Η Κροατία αφού προκρίθηκε από τα ημιτελικά της διοργάνωσης κόντρα στην Ολλανδία με 4-2, το μόνο που απέμενε ήταν να νικήσει την Ισπανία στον τελικό. Εν τέλει η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι και έτσι για ακόμη μία φορά η Κροατία δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά του νικητή. 

Ο αρχηγός της Κροατίας Λούκα Μόντριτς έχει ρωτηθεί πολλές φορές σχετικά με το ποιο θα είναι το μέλλον του στην εθνική ομάδα, χωρίς όμως ο 37χρονος να έχει δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 24sata.hr, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποφασίσει να παραμείνει με σκοπό να βοηθήσει την εθνική ομάδα της Κροατίας στο Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας. 

Επίσης το δημοσίευμα αναφέρει πως και ο Ιβάν Πέρισιτς και ο αμυντικό της ΑΕΚ Ντομαγκόι Βίντα  αναμένεται να παραμείνουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και να βοηθήσουν τη χώρα να φτάσει στο EURO 2024, με σκοπό για μία τελευταία διάκριση με τα χρώματα της «χρβάτσκα».