Δεν βγήκε «λευκός καπνός» για το μέλλον του Σάντος στην Πολωνία

Φερνάντο Σάντος

i

PrtScr

Δεν βγήκε «λευκός καπνός» για το μέλλον του Σάντος στην Πολωνία

Κώστας Τόπας 13:21 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:21 - 12.09.2023

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Φερνάντο Σάντος στην εθνική Πολωνίας, μετά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει πείσει με το έργο του.

Απογοητευτική είναι η εικόνα που παρουσιάζει η εθνική Πολωνίας με τον Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσίας, με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας να είναι προβληματισμένη με τον Πορτογάλο τεχνικό. Ο πρόεδρος της πολωνικής ομοσπονδίας μάλιστα σε δηλώσεις του περίμενε εξηγήσεις από τον πρώην ομοσπονδιακό της εθνικής μας ομάδας για την ήττα από την Αλβανία με 2-0. «Περιμένω εξαντλητική ανάλυση. Θα βρεθούμε αύριο. Περιμένω εξαντλητική ανάλυση από τον προπονητή. Μετά θα μιλήσουμε για το τι έγινε στα Τίρανα και ποια είναι τα επόμενα βήματα», ήταν τα λόγια του.

Την Τρίτη (12/09) οι δύο πλευρές συναντήθηκαν, χωρίς ωστόσο να βγαίνει «λευκός καπνός» από τη συνάντησή τους, η οποία διήρκησε πάνω από δύο ώρες. Συγκεκριμένα, ο Σάντος κλήθηκε σε συνάντηση με τον Κουλέζα και τον Λούκας Γουακόφσκι, Γενικό Γραμματέα της Πολωνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ωστόσο, όπως μετέφεραν και τα πολωνικά Μέσα, δεν υπάρχει οριστική απόφαση μετά από αυτή τη συνομιλία κι έτσι το μέλλον του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελλάδας, παραμένει αβέβαιο στον πάγκο της εθνικής Πολωνίας.

Την τεχνική ηγεσία της Πολωνίας ο Φερνάντο Σάντος την ανέλαβε στις 24 Ιανουαρίου κι έκτοτε έχει καθίσει μέχρι στιγμής σε έξι παιχνίδια στον πάγκο της Πολωνίας, η οποία είναι τέταρτη στον όμιλό της πίσω από Αλβανία, Τσεχία και Μολδαβία. Η Πολωνία έχει έξι βαθμούς στα προκριματικά (δύο νίκες, τρεις ήττες).