Τρολάρισμα στην ΕΠΟ για τις κάρτες: «Προσκαλέστε μας στη Σαντορίνη για να σας... διδάξουμε»

Φύσσας και Κωνσταντινίδης

i

©Intime

Τρολάρισμα στην ΕΠΟ για τις κάρτες: «Προσκαλέστε μας στη Σαντορίνη για να σας... διδάξουμε»

Sportal newsroom 14:06 - 12.09.2023

Ο Γιέβαν Γιεγιαράτναμ, ο πρώτος άνθρωπος που ανακάλυψε την «γκάφα» της ΕΠΟ με τις κάρτες, «τρόλαρε» την ελληνική Ομοσπονδία, λέγοντας πως θα ήταν καλή ιδέα εκείνος και η εταιρεία του να έρθουν στην Ελλάδα προκειμένου να παραδώσουν μερικά μαθήματα.

Ο πρώτος άνθρωπος που ανακάλυψε την απίθανη γκάφα της ΕΠΟ, η οποία απέκλεισε τέσσερις διεθνείς με το Γιβραλτάρ, λόγω τιμωρίας, αλλά δεν είχαν συμπληρώσει κάρτες, ήταν ο Άγγλος και διευθυντής στην Abelson Odds, Γιέβαν Γιεγαράτναμ. Ο συγκεκριμένος όπως τόνισε στο Sportal δεν μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη κάτι τέτοιο από την ΕΠΟ, μιας κι είχε προσπαθήσει να ειδοποιήσει την «γαλανόλευκη» με ανάρτησή του, αλλά δεν έλαβε ποτέ καμία απάντηση.

«Εγώ και η ομάδα μου στο Abelson Odds, περίμεναν πλήρως ότι η Ελληνική Ομοσπονδία θα καταλάβαινε την κατάσταση και γι' αυτό σοκαριστήκαμε όταν κυκλοφόρησαν οι βασικές ενδεκάδες και η ομάδα του Πογέτ είχε αφήσει εκτός και τους τέσσερις παίκτες. Έστειλα ένα tweet στην ομοσπονδία, είχα κάνει και tweet σε διάφορες ελληνικές ιστοσελίδες αλλά κανείς δεν απάντησε», ανέφερε μεταξύ άλλων στο Sportal.

Μάλιστα, ο Γιέβαν Γιεγαράτναμ «τρόλαρε» την ΕΠΟ, λέγοντας πως θα ήταν καλή ιδέα εκείνος και η εταιρεία του να έρθουν στην Ελλάδα προκειμένου να παραδώσουν μερικά μαθήματα στην ελληνική ομοσπονδία.

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε πρώτος την «γκάφα» της ΕΠΟ στο Sportal: «Τους είχα προειδοποιήσει αλλά με αγνόησαν»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:44 - 12.09.2023

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε πρώτος την «γκάφα» της ΕΠΟ στο Sportal: «Τους είχα προειδοποιήσει αλλά με αγνόησαν»

Ο Γιέβαν Γιεγιαράτναμ, που εδρεύει στη Μεγάλη Βρετανία και είναι διευθυντής στην Abelson Odds ήταν ο πρώτος που επισήμανε την «γκέλα» της ΕΠΟ και μιλώντας στο Sportal τόνισε πως είχε προειδοποιήσει την ελληνική Ομοσπονδία πριν τον αγώνα με το Γιβραλτάρ, χωρίς ωστόσο να παίρνει απάντηση.

«Φαίνεται ότι η βιομηχανία του στοιχήματος έχει καλύτερη κατανόηση των κανόνων από τα ελληνικά ΜΜΕ, την ομοσπονδία, τους παίκτες των εθνικών ομάδων και τους προπονητές! Προτείνω η Ελληνική Ομοσπονδία να προσκαλέσει την Άμπελσον στη Σαντορίνη για... προπόνηση», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του στο Sportal.