Η ΕΠΟ πήρε θέση για την γκάφα με τους τέσσερις διεθνείς - Όλα ανοικτά για το μέλλον Κωνσταντινίδη, Φύσσα
i

© Intime

Η ΕΠΟ πήρε θέση για την γκάφα με τους τέσσερις διεθνείς - Όλα ανοικτά για το μέλλον Κωνσταντινίδη, Φύσσα

Sportal newsroom 22:39 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:56 - 11.09.2023

Η ΕΠΟ μέσω μιας ανακοίνωσης παραδέχτηκε το λάθος της σχετικά με το θέμα με τις κίτρινες κάρτες των Ελλήνων διεθνών.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Sportal.gr, ο Γκουστάβο Πογέτ στερήθηκε στο ματς της Εθνικής Ελλάδας με το Γιβραλτάρ, τους Σιώπη, Τσιμίκα, Μάνταλο, Κουρμπέλη, επειδή ήταν τιμωρημένοι. Αυτό αναφέρθηκε σ' ενημέρωση της ΕΠΟ την επόμενη μέρα του εκτός έδρας αγώνα με την Ολλανδία. Μόνο που οι τέσσερις διεθνείς δεν είχαν συμπληρώσει κάρτες.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία λοιπόν με επίσημη τοποθέτηση παραδέχθηκε το μεγάλο λάθος της και θα αποφασίσει μέσα στις επόμενες ημέρες αν θα υπάρξουν κυρώσεις για τον Τάκη Φύσσα και τον Κώστα Κωνσταντινίδη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε λάθος ως προς την προσμέτρηση  κίτρινων καρτών και κατ΄ επέκταση την τιμωρία διεθνών ποδοσφαιριστών, από την ΕΠΟ ανακοινώνονται τα εξής.

1. Πρόκειται περί αναμφισβήτητου λάθους,  όπως παραδέχονται οι Κώστας Κωνσταντινίδης, τεχνικός διευθυντής και επικεφαλής όλων των Εθνικών Ομάδων και Τάκης Φύσσας, αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, μολονότι το λάθος αυτό δεν είχε καμία πρακτική συνέπεια.

Ο Δημήτρης Πέλκας στο Sportal: «Θα κάνουμε τα πάντα για να βρεθούμε στο Euro της Γερμανίας»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

09:48 - 11.09.2023

Ο Δημήτρης Πέλκας στο Sportal: «Θα κάνουμε τα πάντα για να βρεθούμε στο Euro της Γερμανίας»

Μετά τη νίκη κόντρα στο Γιβραλτάρ (5-0), ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε στο Sportal για την αντίδραση που έδειξε το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην υπέρβαση που χρειάζεται στα εναπομείναντα τρία ματς.

2. Η Διοίκηση, θα ερευνήσει το θέμα συνεκτιμώντας τη συνολική προφορά καθενός στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ειδικότερη προσφορά τους στην Εθνική Ομάδα, θα αποφασίσει δε περί του πρακτέου τις προσεχείς ημέρες».