Με άλλον (;) προπονητή η Ιρλανδία κόντρα στην Ελλάδα: Τελειώνει τον Kένι μετά την ήττα από την Ολλανδία
i

© Intime

Με άλλον (;) προπονητή η Ιρλανδία κόντρα στην Ελλάδα: Τελειώνει τον Kένι μετά την ήττα από την Ολλανδία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:56 - 11.09.2023

Η Ιρλανδία φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα, τον Οκτώβριο, με διαφορετικό προπονητή, αφού όλα δείχνουν πως ο Στίβεν Κένι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής.

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις τις στο διάλλειμα των εθνικών, με τα αποτελέσματα να της αφήνουν ανάμεικτα συναισθήματα. Αφενός υπήρχε το κακό ματς και κατ' επέκταση η «βαριά» ήττα από την Ολλανδία και αφετέρου υπήρχε το εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στο Γιβραλτάρ, του οποίου και επικράτησε με 5-0.

Με νέο προπονητή (;) κόντρα στην Ελλάδα η Ιρλανδία

Πλέον, η «γαλανόλευκη» κοιτάζει τις επόμενές της αναμετρήσεις για τα προκριματικά του UEFA Euro, με την αρχή να γίνεται εκτός έδρας στην Ιρλανδία (13/10). Η «επίσημη αγαπημένη» θα ταξιδέψει στη χώρα του Ηνωμένου Βασιλείου θέλοντας νίκη, προκειμένου να παραμείνει στο κυνήγι της 2ης θέσης. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι «Boys in Greens» ενδέχεται να έχουν διαφορετικό προπονητή στον πάγκο τους.

Πιο αναλυτικά, όπως μεταδίδουν Μέσα της χώρας, ο Στίβεν Κένι φλερτάρει με την απόλυση, μετά τα κακά αποτελέσματα στον όμιλο. To γεγονός πως η ομάδα του έμεινε εκτός στόχων από νωρίς ήταν το πρώτο καμπανάκι για τον Βρετανό, ενώ αποκορύφωμα φαίνεται να αποτελεί η ήττα από την Ολλανδία.

Ναι μεν οι «οράνιε» ήταν ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, εντούτοις στο στρατόπεδο της Ιρλανδίας πιστεύουν πως η ομάδα - βάση απόδοσης - άξιζε να πάρει τη νίκη. Ειδικά αφού προηγήθηκε στο ματς.

Όλα φαίνεται πως θα αποσαφηνιστούν την ερχόμενη Πέμπτη (14/9) όπου θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από τον Τζόναθαν Χιλ, γενικό διευθυντή της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ο οποίος θα απαντήσει σε ερωτήματα αναφορικά με το μέλλον της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Κένι ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2024.