Παίζει τη θέση του με τον Βόλο ο Στάικος – Υποδέχθηκαν την αποστολή οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα και ζήτησαν εξηγήσεις

Παίζει τη θέση του με τον Βόλο ο Στάικος – Υποδέχθηκαν την αποστολή οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα και ζήτησαν εξηγήσεις

Κώστας Τσιακλής 16:55 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 30.10.2023

Οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να ζήτησαν την παραίτηση του Πασχάλη Στάικου αν η ομάδα δεν νικήσει τον Βόλο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Οι Ηπειρώτες έφτασαν τις πέντε σερί ήττες και βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Βόλο. Θα υποδεχθούν, μάλιστα, την ερχόμενη Κυριακή την ομάδα της Μαγνησίας σε έναν κομβικό αγώνα και οι οπαδοί απογοητευμένοι μετά την ήττα στο «Κλ. Βικελίδης» επιχείρησαν να «ταρακουνήσουν» τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στην πόλη της Ηπείρου τα ξημερώματα της Δευτέρας. Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν περίπου 30-40 φίλοι της ομάδας, ενώ υπήρχε διακριτική παρουσία αστυνομικών που είχαν ενημερωθεί για να μην υπάρξουν απρόοπτα.

Οι οπαδοί συζήτησαν με τους ποδοσφαιριστές και τον Πασχάλη Στάικο σε ήρεμους τόνους. Πρώτα προσπάθησαν να μάθουν, γιατί η ομάδα έχει κακή εικόνα, ενώ στην αρχή της σεζόν έδειχνε απελευθερωμένη και ήταν ανταγωνιστική. Ρώτησαν, παράλληλα, τον γενικό αρχηγό Μπάμπη Καρβέλη, αν οι παίκτες είναι πληρωμένοι και ο τελευταίος τους απάντησε ότι τα συμβόλαια πληρώνονται κανονικά και κάποιες μικρές καθυστερήσεις σε μισθούς ουσιαστικά δεν δημιουργούν πρόβλημα σε κανέναν.

«Καθάρισε» τον ΠΑΣ Γιάννινα και χτίζει το σερί του ο Άρης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:32 - 29.10.2023

«Καθάρισε» τον ΠΑΣ Γιάννινα και χτίζει το σερί του ο Άρης

Ο Άρης πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-0. Σκόρερ για τους «κίτρινους» στο ματς της 9ης αγωνιστικής της Premier League οι Σουλεϊμάνοφ και Σαμόρα.

Με τον Στάικο οι οργανωμένοι θέλησαν να μιλήσουν ιδιαιτέρως, αλλά δεν το δέχτηκαν οι αρχηγοί και οι άνθρωποι της ομάδας. Προτίμησαν να κάνουν κουβέντα και να είναι όλοι παρόντες. Σε κάθε περίπτωση, φέρεται να έπεσε στο τραπέζι και θέμα παραίτησής του για να υπάρξει ένα σοκ στην ομάδα. Αυτό, όμως, δεν φαίνεται να προχωράει άμεσα. Ο Στάικος ζήτησε στήριξη από τον κόσμο για το ματς με τον Βόλο κι όλα δείχνουν ότι εκεί παίζονται πολλά. Οι φίλοι του ΠΑΣ απαίτησαν από τους παίκτες να τα δώσουν όλα την ερχόμενη Κυριακή και ζήτησαν από τον Στάικο να παραιτηθεί αν η ομάδα δεν νικήσει ούτε αυτή τη φορά για να μπορέσει να αλλάξει το κλίμα.

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!