Με απουσίες ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Κηφισιά

Προπόνηση ΠΑΣ Γιάννινα

i

©SuperFM

Με απουσίες ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Κηφισιά

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:28 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:33 - 26.04.2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (27/4, 20:00) αγώνα με την Κηφισιά, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου (27/4, 20:00) στην Καισαριανή την Κηφισιά, με φόντο την 6η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Οι Ηπειρώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία εν όψει του αγώνα με τους κυανόλευκους και ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΣ, Γιώργος Γεωργουλόπουλος έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Σε αυτήν ο Έλληνας τεχνικός δεν συμπεριέλαβε τους Σούλη και Μπάλαν, οι οποίοι χτύπησαν μεταξύ τους στην προπόνηση της Πέμπτης (25/4) και έμειναν τελικά εκτός αποστολής, ενώ και ο Λέο που έκανε ατομικό όλη την εβδομάδα τέθηκε νοκ-άουτ. Επίσης εκτός αποφασίστηκε να μείνει εκτός ο Ριένστρα, όπως και οι τραυματίες Τούτου και Τσαούσης.

Αντιθέτως ευχάριστα είναι τα νέα για τους Μίνα και Ροζάλες, καθώς αμφότεροι βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας για το ματς του Σαββάτου.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Κόντε, Μπεγκάλα, Εραμούσπε, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Κύρκος, Λιάσος, Μίνα, Νάγκι, Παμλίδης, Πανάγου, Παντελάκης, Ροσάλες, Ροσέρο, Σομποτσίνσκι, Σόρια και Τζίμας.

Τέλος η σεζόν για Τσαούση - Έληξε ο δανεισμός του Ντεμίρ στον ΠΑΣ Γιάννινα

Με δύο παίκτες λιγότερους θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν στη Stoiximan Super League για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μάριος Τσαούσης είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς από την προηγούμενη εβδομάδα και κατόπιν και των εξετάσεων που έκανε διαπιστώθηκε ότι η περίπτωσή του χρήζει χειρουργικής επέμβασης για την τοποθέτηση πλέγματος.

Τα ιατρικά επιτελεία ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισαν από κοινού ο παίκτης να χειρουργηθεί στην Γερμανία, προκειμένου να προλάβει να είναι έτοιμος την επόμενη χρονιά, κάτι που σημαίνει ότι η παρουσία του στους Ηπειρώτες ολοκληρώνεται κάπου εδώ. Ο νεαρός μπακ με τη φανέλα του ΠΑΣ κατέγραψε 23 συμμετοχές.

Επίσης παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί και ο Μέτε Ντεμίρ. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός είχε μείνει εκτός αποστολής στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό και αυτό ήταν ουσιαστικά η αφορμή για να αποχωρήσει νωρίτερα, μιας και από εδώ και πέρα δεν επρόκειτο να πάρει άλλον χρόνο συμμετοχής.

Θυμίζουμε πως ο Ντεμίρ είχε έρθει με τη μορφή δανεισμού από την Εγιούπσορ, ομάδα Β’ κατηγορίας της Τουρκίας. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής σημείωσε μόλις 9 συμμετοχές με τους Ηπειρώτες, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μιχάλη Γρηγορίου.