Φιλική ισοπαλία ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πανσερραϊκό
i

©PAS Giannina

Φιλική ισοπαλία ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πανσερραϊκό

ΠΑΣ Γιάννινα και Πανσερραϊκός ήρθαν ισόπαλοι 1-1 σε φιλική αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες», με τον Άλεξιτς και τον Κόντε να πετυχαίνουν τα δύο τέρματα.

ΠΑΣ Γιάννινα και Πανσερραϊκός ήρθαν ισόπαλοι 1-1 σε φιλική αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες». Οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά η ομάδα των Σερρών ήταν αυτή που βρήκε πρώτη δίχτυα.

Στο 41' ο Άλεξιτς με προσωπική ενέργεια έκανε το 0-1 σκορ που έμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά και βρήκε την ισοφάριση στο 61'. Ο Κόντε με «κεφαλιά - ψαράκι» έπειτα από σέντρα του Παμλίδη έκανε το 1-1.

Ο ίδιος εννέα λεπτά μετά έφτασε κοντά στην ανατροπή, το σουτ που έκανε όμως το έβγαλε εντυπωσιακά ο Τσιλιγγίρης. Αμέσως μετά ο Στίνα έφτασε μια ανάσα από το να δώσει τη νίκη στον Πανσερραϊκό, με τον Αθανασίου όμως να μην του κάνει το χατίρι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν (61' Αθανασίου), Σόρια (71' Πανάγου), Παντελάκης, Μπορταγκαραϊ (61' Μπακαδήμας), Κιάκος (71' Νούμης), Καραχάλιος, Τζίνο (71' Λιάσος), Ριένστρα (61' Λώλης), Παμλίδης (71' Κύρκος), Ροσέρο (61' Τζίμας), Κόντε (61' Μπάλαν)

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Πηλέας, Καρασαλίδης, Αυλωνίτης, Θυμιάνης, Οικονόμου, Μούργος, Σοφιανός, Άλεξιτς, Ντάνκερλαι