Ψυχολογικές «ντόπες» από τους βετεράνους του ΠΑΣ Γιάννινα προς τους παίκτες - Πήγαν στην προπόνηση για να τους στηρίξουν!

ΠΑΣ Γιάννινα

i

©intime

Ψυχολογικές «ντόπες» από τους βετεράνους του ΠΑΣ Γιάννινα προς τους παίκτες - Πήγαν στην προπόνηση για να τους στηρίξουν!

Κωνσταντίνος Ζήκος 15:22 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:55 - 18.10.2023

Σε μια κίνηση υποστήριξης προέβησαν οι βετεράνοι του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού παρευρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας, πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Super League με την Λαμία, εμψυχώνοντας παίκτες και προπονητές εν όψει συνέχειας.

Σε μια κίνηση υποστήριξης προχώρησε σήμερα (18/10), αντιπροσωπεία του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία παρευρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας και μίλησε σε παίκτες και προπονητές. 

Η αντιπροσωπεία αποτελούταν από τον πρόεδρο Δημήτρη Κλείτσα, καθώς και τους βετεράνους Γιώργο Ντάσιο, Αιμίλιο Νέο και Αλέκο Στεργίου. Δεν στάθηκαν μόνο στο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στη Λαμία, αλλά συνολικά, στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Δημήτρης Κλείτσας ανέφερε τα εξής: «Ήρθαμε ως παλιοί παίκτες για να σας δείξουμε -και να το ξέρετε κιόλας- ότι πάντα θα είμαστε κοντά σας. Κλείστε τα αφτιά σας σε όσα ακούγονται. Αυτοί που τώρα σας αποδοκιμάζουν θα είναι οι πρώτοι που θα σας πουν συγχαρητήρια στα καλά. Είναι λίγοι, είναι μεμονωμένοι, δεν είναι η πλειοψηφία. 

Εσείς δημιουργήσατε τις προσδοκίες με τις πορείες που έχετε κάνει και τα αποτελέσματα που έχετε πάρει και είναι φυσικό να υπάρχουν απαιτήσεις από εσάς, γι’ αυτό και σας έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη ότι θα επιστρέψετε γρήγορα στα καλά αποτελέσματα. Κάντε το πρώτα για τους εαυτούς σας και μετά και για τον κόσμο. Το πέρασμά σας από την ομάδα θα το θυμάστε για μια ζωή και να είστε σίγουροι ότι θα έχετε μόνο ευχάριστες αναμνήσεις».

Τα παραπάνω λόγια, μετάφερε και στους ξένους παίκτες, ο κ. Ντουρουντός, ώστε να είναι και εκείνοι από την πλευρά τους ενήμεροι για τα όσα ειπώθηκαν από την συνάντηση τους.