Θλάση ο Καραχάλιος – Εκτός για περίπου έναν μήνα

Ζήσης Καραχάλιος

i

© Intime

Θλάση ο Καραχάλιος – Εκτός για περίπου έναν μήνα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:11 - 27.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 27.02.2023

Ο Ζήσης Καραχάλιος τέθηκε νοκ άουτ για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας, καθώς υπέστη θλάση στον προσαγωγό στην τελευταία αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Θανάσης Στάικος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ζήση Καραχάλιου για τον επόμενο περίπου έναν μήνα, μετά τον τραυματισμό του 27χρονου μέσου στον προσαγωγό.

Στην πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Καραχάλιος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έγινε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 33ο λεπτό, με τον Λιάσο να περνάει στη θέση του.

Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε περίπου έναν μήνα και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμος μετά την πρεμιέρα των πλέι άουτ, καθώς επίσης μεσολαβεί και η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων.

Τη φετινή σεζόν, ο Καραχάλιος δεν έχει πετύχει κάποιο γκολ, όμως έχει μοιράσει μία ασίστ σε 22 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΣ.

Πλέον προστέθηκε ακόμη ένα πρόβλημα στο κεφάλι του Θανάση Στάικου, διότι ο 27χρονος μέσος προστέθηκε στη λίστα των τραυματιών που βρίσκεται ο Παντελάκης, ο Κόντε, ο Κιάκος, ο Ροσέρο και ο Παμλίδης.

Τις επόμενες δύο αγωνιστικές, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει Βόλο και ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, στις 5/3 θα υποδεχτεί την ομάδα της Μαγνησίας στους «Ζωσιμάδες», ενώ την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας (12/3) θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσει τον Άρη εκτός έδρας.

Δύο αναμετρήσεις χωρίς τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, διότι για τους «Ηπειρώτες» έχει χαθεί ο στόχος της πρώτης εξάδας, η οποία δίνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ, ενώ επίσης η ομάδα έχει πάρει μία σημαντική βαθμολογική διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού.