Η Μίλαν αποφάσισε να χτίσει γήπεδο χωρίς την Ίντερ
i

Μίλαν - Ίντερ/©Photo by Piero Cruciatti/Anadolu Agency via Getty Images/Ideal Images

Η Μίλαν αποφάσισε να χτίσει γήπεδο χωρίς την Ίντερ

Κώστας Τόπας 15:45 - 24.02.2023

Ο μεγαλομέτοχος της Μίλαν, Τζέρι Καρντινάλε αποφάσισε στην κατασκευή δικό της γηπέδου και όχι κοινού με την Ίντερ, όπως είχε προγραμματιστεί με το πρότζεκτ «Καθεδρικός».

Σε μία νέα εποχή ετοιμάζεται να μπει η Μίλαν, καθώς ο μεγαλομέτοχος των «ροσονέρι», Τζέρι Καρντινάλε αποφάσισε στην κατασκευή δικό τους γηπέδου και όχι κοινού με την Ίντερ, όπως είχε προγραμματιστεί με το πρότζεκτ «Καθεδρικός».

Ο Τζέρι Καρντινάλε προχώρησε αυτή την απόφαση, μετά το γεγονός ότι υπάρχει αβεβαιότητα ως προς το μέλλον της Ίντερ στο οικονομικό σκέλος. Γι' αυτό και ο μεγαλομέτοχος των «ροσονέρι» δεν θέλει να χάσει πολύτιμο χρόνο, περιμένοντας τους «νερατζούρι».

Mάλιστα η «Gazzetta dello Sport» επιβεβαιώνει πως η υλοποίηση του πρότζεκτ «Καθεδρικός» δεν θα πραγματοποιηθεί, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί από τις δύο ιταλικές ομάδες. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, η Ίντερ καλείται να τακτοποιήσει το θέμα που αντιμετωπίζει με το δάνειο ύψους 292 εκατομμυρίων ευρώ αλλά και το ετήσιο επιτόκιο προς εξόφληση ύψους 12% μέχρι και το 2024.

Οσον αφορά τη Μίλαν, οι άνθρωποι των «ροσονέρ» επιθυμούν ένα γήπεδο 70 χιλιάδων θέσεων και 40 εκατομμύρια ευρώ για την ανάπλαση της γειτονιάς του «Σαν Σίρο», το οποίο θα περιλαμβάνει 50% χώρο πρασίνου.

Tags: