Η Μίλαν κυκλοφόρησε την τέταρτη κι εντυπωσιακή φανέλα της σχεδιασμένη από pixel (vid)
i

Ολιβιέ Ζιρού/PrtScr

Η Μίλαν κυκλοφόρησε την τέταρτη κι εντυπωσιακή φανέλα της σχεδιασμένη από pixel (vid)

Κώστας Τόπας 14:19 - 23.02.2023

Η Μίλαν παρουσίασε τη νέα τέταρτη φανέλα της η οποία είναι σχεδιασμένη από pixel.

Οι «ροσονέρι» δημιούργησαν μια μοναδική κι... αριστοκρατική φανέλα, η οποία διαθέτει το συνηθισμένο τους συνδυασμό χρωμάτων, μαύρου και κόκκινου αλλά με εντυπωσιακό σχεδιασμό που βασίζεται σε pixel. Κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, με τη Μίλαν να συνεργάζεται με την γαλλική εταιρεία μόνδας, Koche.

Η ιταλική ομάδα  θα φορέσει τη νέα της τέταρτη εμφάνισή της στην επερχόμενη αναμέτρηση της Serie A με την Αταλάντα, που είναι προγραμματισμένη για τις 26 Φεβρουαρίου.

«Τα pixel είναι τα άτομα των ψηφιακών εικόνων. Μπορούν να θυμίζουν παιχνίδια 8-bit, νοσταλγικά πρώιμα γραφικά στο Διαδίκτυο και να πάρουν μια σύγχρονη μορφή με τη μορφή των Crypto punks, που βρίσκονται στο επίκεντρο της ποπ κουλτούρας σήμερα. Η ιδέα πίσω από την εκτύπωση φανέλας είναι να φέρει τα pixel σε μια προοπτική που θα αποτίει φόρο τιμής στις εμβληματικές ρίγες, αλλά ταυτόχρονα να αποσυντεθεί τα pixel για να ενσωματωθούν στο μαύρο της φανέλας και να δημιουργήσει μια στυλιζαρισμένη ψηφιακή εμφάνιση και αίσθηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής της φανέλας.

Tags: