ΠΑΣ Γιάννινα: Την τελευταία στιγμή κρίνεται του Εραμούσπε εν όψει Λαμίας

Ροντρίγκο Εραμούσπε

i

©Intime

ΠΑΣ Γιάννινα: Την τελευταία στιγμή κρίνεται του Εραμούσπε εν όψει Λαμίας

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:53 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 02.02.2024

Στην προπόνηση του Σαββάτου (3/2) θα κριθεί η συμμετοχή του Ροντρίγκο Εραμούσπε στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λαμία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (4/2) στους «Ζωσιμάδες» τη Λαμία, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θέλει απαραιτήτως τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να ανασάνει βαθμολογικά στην ουρά, ενώ οι Φθιώτες έχουν σκοπό να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από τους «Ζωσιμάδες» για να παραμείνουν ζωντανοί για τη μάχη της εξάδας. 

Ωστόσο για την αναμέτρηση της Κυριακής υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για τον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό είναι ο Ροντρίγκο Εραμούσπε. 

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός είχε κάποιες ενοχλήσεις από το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά την Παρασκευή (2/2) προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Όμως οι ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα δεν έχουν υποχωρήσει τελείως.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η παρουσία του στην αποστολή να κρίνεται στην προπόνηση του Σαββάτου (3/2), με τον ίδιο τον παίκτη να κάνει τα πάντα για να δώσει το «παρών» στην κρίσιμη αναμέτρηση.