Αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τσιντώτας

Παναγιώτης Τσιντώτας

i

© Intime

Αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τσιντώτας

Sportal newsroom 19:26 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:26 - 13.06.2023

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Παναγιώτης Τσιντώτας είπε αντίο στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας με μια ανάρτηση που έκανε στο Instagam αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Έλληνας τερματοφύλακας ολοκλήρωσε την παρουσία του στην ομάδα στον «Άγιαξ» της Ηπείρου, καθώς το συμβόλαιο των δύο πλευρών δεν θα ανανεωθεί.

Ο 29χρονος γκολκίπερ πήρε μεταγραφή στην ομάδα των Ιωαννίνων τον περασμένο Γενάρη από την ΑΕΚ, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Ηπειρώτες και ευχαρίστησε τόσο το κλαμπ όσο και τους φίλους του συλλόγου, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα.

«Αποχαιρετώ τον ΠΑΣ Γιάννινα με αγάπη, σεβασμό και ικανοποίηση για το διάστημα που βρέθηκα σε αυτή την ιστορική ομάδα. Μαζί με τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο πετύχαμε τον βασικό στόχο της σεζόν και αυτό είναι που κρατάμε στο τέλος. 

Μέσα από την ομάδα πέτυχα και εγώ αυτό που είχα ως προσωπικό στόχο. Φεύγοντας εύχομαι τα καλύτερα. Σας ευχαριστώ όλους!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Τσιντώτας στο ποστάρισμα του.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Έλληνας πορτιέρε βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με τον Ατρόμητο, ενώ έχει στο μυαλό του και το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας.