Τι απάντησε ο Ντέμης Νικολαΐδης στις φήμες για το ΠΑΣΟΚ

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© Intime

Τι απάντησε ο Ντέμης Νικολαΐδης στις φήμες για το ΠΑΣΟΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:18 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 21.04.2023

Τις φήμες περί υποψηφιότητας του στις εκλογές κλήθηκε να σχολιάσει ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος υποστήριξε πως δεν είχε ιδέα για τα όσα γράφονται.

Η χώρα βαδίζει σιγά-σιγά σε κλίμα εκλογών, αφού σε ένα μήνα από τώρα οι πολίτες θα βρίσκονται στις κάλπες προκειμένου να ρίξουν την ψήφο τους. Όπως είναι λογικό, τα κόμματα προσπαθούν να προσθέσουν στη λίστα τους άτομα με μεγάλη αναγνωρισιμότητα, ούτως ώστε να αποκομίσουν τη στήριξη του κοινού.

Επικεφαλής σε ψηφοδέλτιο επικρατείας ο Τσιάρτας – Η τοποθέτησή του για φόρους και ασφαλιστικό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

17:37 - 10.04.2023

Επικεφαλής σε ψηφοδέλτιο επικρατείας ο Τσιάρτας – Η τοποθέτησή του για φόρους και ασφαλιστικό

Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 Βασίλης Τσιάρτας θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος «Εθνική Δημιουργία». Οι θέσεις του για φόρους, ΦΠΑ, ασφαλιστικό.

Ένα από τα ονόματα, λοιπόν, που ακούστηκαν για την επερχόμενη εκλογική μάχη ήταν και αυτό του Ντέμη Νικολαΐδη. Οι φήμες αφορούσαν υποψηφιότητα του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο ο ίδιος έσπευσε να διαψεύσει τα εν λόγω σενάρια λέγοντας πως: «Δεν έχω ιδέα».

«Δεν έχω ιδέα! Με ρωτάνε και εμένα (αν κατεβαίνω). Εντωμεταξύ συνεχίζουν και το γράφουν. Μου έχει τύχει πολλές φορές να γράψουν ότι κατεβαίνω υποψήφιος. Δεν ασχολούμαι. Το θέμα είναι ότι δεν έχω καμιά ιδέα», ανέφερε συγκεκριμένα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.