«Πάτησε» την τραγική Λίβερπουλ η Γουλβς, επέστρεψε στις νίκες η Γιουνάιτεντ
i

Γουλβς - Λίβερπουλ / Photo by Barrington Coombs/PA Images via Getty Images/Ideal Images

«Πάτησε» την τραγική Λίβερπουλ η Γουλβς, επέστρεψε στις νίκες η Γιουνάιτεντ

Sportal newsroom 19:14 - 04.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:29 - 04.02.2023

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος για τη Λίβερπουλ, που γνώρισε ταπεινωτική ήττα από τη Γουλβς με 3-0. Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η Γιουνάιτεντ, επικρατώντας 2-1 της Κρίσταλ Πάλας.

Ο εφιάλτης συνεχίζεται για τη Λίβερπουλ! Οι «ρεντς» ηττήθηκαν με 3-0 από τη Γουλβς στο «Μολινό», φτάνοντας τα τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια δίχως νίκη στην Premier League.

Η... κακή μέρα από το πρωί φάνηκε για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, αφού στο 12ο λεπτό βρέθηκε να χάνει με 2-0. Η αρχή έγινε στο 5ο λεπτό, με τον Χι Τσαν να ανοίγει το σκορ, ενώ μετά από επτά λεπτά ο Ντόουσον διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 71ο λεπτό ο Νάβας έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0, που αφήνει τη Λίβερπουλ στην 10η θέση με 29 βαθμούς.

Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-1 της Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας χάρη στα γκολ των Μπρούνο Φερνάντες (7') και Ράσφορντ (62'). Για τους «αετούς» μείωσε ο Σλουπ, αφότου οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν με 10 παίκτες λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε ο Κασεμίρο.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής της Premier League: