Ο Παυλίδης αποκάλυψε ότι δέχθηκε μηνύματα μίσους για το πέναλτι που έκανε στο Ελλάδα - Ολλανδία

Βαγγέλης Παυλίδης - Γιώργος Μασούρας

i

©Intime

Ο Παυλίδης αποκάλυψε ότι δέχθηκε μηνύματα μίσους για το πέναλτι που έκανε στο Ελλάδα - Ολλανδία

Κώστας Τόπας 14:40 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 22.10.2023

Ο Βαγγέλης Παυλίδης αποκάλυψε σε ολλανδικό Μέσο πως δέχθηκε μηνύματα μίσους μετά το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε στο παιχνίδι της Εθνικής μας με την Ολλανδία.

Την περασμένη Δευτέρα (16/10) η Ελλάδα πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά ηττήθηκε στις καθυστερήσεις με 1-0 από την Ολλανδία. Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ήταν εκείνος που έβαλε τέλος σε κάθε ελπίδα για τη «γαλανόλευκη», ευστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του μετά από ανατροπή του Παυλίδη στον Ντάμφρις στην μεγάλη περιοχή.

Ο Έλληνας φορ της Άλκμααρ, ο οποίος τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Ολλανδία και βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το ρεκόρ του Γιόχαν Κρόιφ, αποκάλυψε σε ολλανδικό Μέσο, ότι μετά το μαρκάρισμά του στον Ντάμφρις έλαβε μηνύματα μίσους, τα οποία τον πείραξαν πολύ, στον βαθμό που δεν ήθελε να κοιτάει το κινητό του τηλέφωνο για μιάμιση μέρα.

Πρόσφατα πάντως, ο Παυλίδης πέτυχε χατ τρικ απέναντι στην Χέρενφεν, φτάνοντας τα 13 γκολ συνολικά στην Eredivisie. Πλέον, έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, κάτι που είχε σημειωθεί μόλις μία φορά στο παρελθόν, τη σεζόν 1966-1967, από τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία της Eredivisie και όχι μόνο, τον Γιόχαν Κρόιφ! 

Μάλιστα, ο Παυλίδης έπιασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ τον Σαντιάγκο Χιμένες, ο οποίος πέτυχε… μόνο ένα γκολ στο άνετο 4-0 της Φέγενορντ επί της Φίτεσε.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το pre game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!