Ομάδα που θα παίξει στο Champions League τη νέα σεζόν ενδιαφέρεται για τον «καυτό» Παυλίδη

Βαγγέλης Παυλίδης

i

©Photo by Pieter van der Woude/BSR Agency/Getty Images/Ideal Images

Ομάδα που θα παίξει στο Champions League τη νέα σεζόν ενδιαφέρεται για τον «καυτό» Παυλίδη

Κώστας Τόπας 11:38 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:50 - 29.05.2024

Οι Ιταλοί αποκαλύπτουν πως η Μπολόνια, η οποία πρόσφατα εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Champions Leage τη νέα σεζόν, εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Βαγγέλη Παυλίδη.

Η Μπολόνια είναι στα «αστέρια». Οι «ροσομπλού» οι οποίοι έχουν καταγράψει εκπληκτική πορεία τη φετινή σεζόν, βρισκόμενοι στην τρίτη θέση στη Serie A, πανηγύρισαν την πρώτη τους συμμετοχή στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 60 χρόνια χάρη στη νίκη της Αταλάντα με 2-1 επί της Ρόμα.

Μετά το 2-1 στο Μπέργκαμο, χιλιάδες οπαδοί της Μπολόνια γέμισαν την Πιάτσα Ματζόρε για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό πάρτι της πόλης εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

Ηδη στην ομάδα έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν, προκειμένου να παρουιαστεί έτοιμη κι ανταγωνιστικη στο νέο Champions League. Γι' αυτό και οι διοικούντες την Μπολόνια εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Μία από αυτές είναι αυτή του Βαγγέλη Παυλίδη. Η ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της τον Έλληνα διεθνή φορ, λέγοντας ότι οι «ροσομπλού» ενδιαφέρονται σε μεγάλο βαθμό για την απόκτηση του.

Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει πως ο ταλαντούχος φορ θα μπορούσε να αποτελέσει τον ιδανικό διάδοχο του Ζίρκε στην επίθεση της Μπολόνια.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Παυλίδης διανύει εξαιρετική σεζόν με την Άλκμααρ, έχοντας 32 γκολ σε 45 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις. Υπενθυμίζεται πάντως, πως η ολλανδική ομάδα έχει τον πρώτο λόγο στις διαπραγματεύσεις. Κι αυτό διότι η Άλκμααρ δεσμεύει τον Έλληνα επιθετικό με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.