Απάντησε σε Αλαφούζο ο Μαρινάκης

Γιάννης Αλαφούζος

i

Intime

Απάντησε σε Αλαφούζο ο Μαρινάκης

Γιάννης Λιβανός 13:38 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 19.02.2024

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σχολίασε τα νέα επεισόδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα θέλησε να στείλει μήνυμα προόδου και προστασίας του αθλητισμού στην Ελλάδα και απάντησε εμμέσως πλην σαφώς στον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Παύλος Μαρινάκης ρωτήθηκε σχετικά με τους πυροβολισμούς, που έπεσαν στον αγώνα του Απόλλωνα Ποντίων με τον Μανδραϊκό για το πρωτάθλημα ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και απάντησε: «Οποτεδήποτε συμβαίνει κάτι το οποίο εκφεύγει της νομιμότητας οφείλουν να παρεμβαίνουν οι αρχές και οι υπαίτιοι να μην επιστρέφουν στα γήπεδα».

Στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε αναφορικά με την ανάρτηση που έκανε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, στην οποία ο τελευταίος ασκούσε δριμεία κριτική στη διαιτησία.

Ο Μαρινάκης απάντησε γενικόλογα το εξής:

«Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα που είδαμε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν ενθαρρυντική. Είδαμε τελικό κυπέλλου με φιλάθλους και από τις δυο ομάδες. Δεν είπαμε ότι είναι εύκολο αλλά εφόσον είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα και πειθαρχικό πλαίσιο τότε μέρα με την ημέρα θα βλέπουμε πρόοδο. Θα είμαστε στην ίδια σελίδα γιατί έχουμε συμφέρον να προστατεύσουμε τον αθλητισμό».