Ατυχος ξανά ο Πέδρι: Θα χάσει το τέταρτο συνεχόμενο «Classicο»

Ατυχος ξανά ο Πέδρι: Θα χάσει το τέταρτο συνεχόμενο «Classicο»

Κώστας Τόπας 11:44 - 27.10.2023

Ο Πέδρι δεν θα καταφέρει ούτε αυτή τη φορά να αγωνιστεί κόντρα στην Ρεάλ, με αποτέλεσμα αυτό το «Clasico» να είναι το τέταρτο στη σειρά που δεν θα παρευρεθεί ο 20χρονος Ισπανός μέσος.

Ο Πέδρι είναι ένας από τους τρεις τραυματίες στο ιατρείο δελτίο της Μπαρτσελόνα που δεν θα καταφέρουν να δώσουν το «παρών» στο «clasico» με τη Ρεάλ Μαδρίτης το μεσημέρι του Σαββάτου (28/10, 17:15) στο «Ολυμπιακό Στάδιο Λιουίς Κονπάνς», μαζί με τους Κουντέ και Σέρτζι Ρομπέρτο. Από την άλλη, δεν αποκλείονται οι Ραφίνια, Λεβαντόφσκι και Φρένκι ντε Γιονγκ να μην καταφέρουν να είναι έτοιμοι για το μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο αυτό θα κριθεί στην προπόνηση των Καταλανών την Παρασκευή (27/10).

Ο Πέδρι έχει ήδη μείνει εκτός για δύο μήνες μετά τον τραυματισμό του ορθού μηριαίου στο δεξί του πόδι στις 24 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης. Μπορεί να αισθάνεται καλύτερα, μετά την αποθεραπεία του, ωστόσο ο 20χρονος Ισπανός μέσος δεν ήθελε να πάρει κανένα ρίσκο για να αγωνιστεί στο «Classicο».

Ετσι, ο Πέδρι θα χάσει το τέταρτο συνεχόμενο ντέρμπι με την Ρεάλ και το πρώτο της φετινής χρονιάς. Την περασμένη σεζόν, λόγω τραυματισμού, ο Ισπανός αστέρας δεν μπόρεσε να παίξει στον αγώνα πρωταθλήματος του δεύτερου γύρου στο «Καμπ Νόου» όπου η Μπαρτσελόνα ουσιαστικά πιστοποίησε τον τίτλο του πρωταθλήματος. Αλλά ούτε ήταν και στο διπλό ματς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας. 

Ο Πέρεθ δεν θα παρευρεθεί στο «clasico» γιατί εκπρόσωπος της Μπαρτσελόνα αποκάλεσε τον Βινίσιους «κλόουν»
LA LIGA

11:14 - 27.10.2023

Ο Πέρεθ δεν θα παρευρεθεί στο «clasico» γιατί εκπρόσωπος της Μπαρτσελόνα αποκάλεσε τον Βινίσιους «κλόουν»

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα παρευρεθεί στο μεγάλο ντέρμπι της La Liga, μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, καθώς εκπρόσωπος των «μπλαουγκράνα» αποκάλεσε τον Βινίσιους «κλόουν».

Ο Τσάβι θα περιμένει να δει αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πέδρι για τον αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ σε μια εβδομάδα ή με τη Σαχτάρ στο ματς της 7ης Νοεμβρίου.