Ο Πέρεθ δεν θα παρευρεθεί στο «clasico» γιατί εκπρόσωπος της Μπαρτσελόνα αποκάλεσε τον Βινίσιους «κλόουν»

Φλορεντίνο Πέρεθ

i

Prtscr

Ο Πέρεθ δεν θα παρευρεθεί στο «clasico» γιατί εκπρόσωπος της Μπαρτσελόνα αποκάλεσε τον Βινίσιους «κλόουν»

Κώστας Τόπας 11:14 - 27.10.2023

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα παρευρεθεί στο μεγάλο ντέρμπι της La Liga, μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, καθώς εκπρόσωπος των «μπλαουγκράνα» αποκάλεσε τον Βινίσιους «κλόουν».

Ένταση υπάρχει μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες ώρες πριν τη μεταξύ τους μάχη (28/10, 17:15) αφού ο Μίκελ Καμπς, εκπρόσωπος των Καταλανών, αποκάλεσε τον Βινίσιους «κλόουν» στον τελευταίο αγώνα των Μαδριλένων στο Champions League. Τόσο πολύ που ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποφάσισε να μην παρευρεθεί στο «Μοντζουίκ» για να παρακολουθήσει το «Clasico».

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες που δημοσίευσε η «Jugones» και επιβεβαιώθηκε από την εφημερίδα «AS», ο ισχυρός άνδρας των «μερέχνες» δεν θα παρευρεθεί στο «Clasico». Ο Πέρεθ είχε σχεδιάσει να πάει στο γήπεδο όπου η Μπαρτσελόνα παίζει εντός έδρας αγώνες τη φετινή σεζόν, καθώς το «Καμπ Νόου» ανακαινίζεται, παρά τα πρόσφατα επεισόδια που τέντωσαν τις σχέσεις μεταξύ των συλλόγων, ειδικά μετά το ξέσπασμα της «Υπόθεσης Νεγκρέιρα» με τον Τζουάν Λαπόρτα να κάνει λόγο για μια Ρεάλ, η οποία είναι η «ομάδα του καθεστώτος».

Ωστόσο, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Πέρεθ ήταν η επίθεση του Μίκελ Καμπς στον Βινίσιους κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Σπόρτινγκ Μπράγκα-Ρεάλ Μαδρίτης, ένα περιστατικό που έληξε με τον πρόεδρο των «μερένχες» να αποφασίζει να μην πάει στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής της La Liga.

«Δεν είναι ρατσισμός, του αξίζει ένα χαστούκι επειδή είναι κλόουν και τεμπέλης, τι αντιπροσωπεύουν αυτά τα περιττά και ανούσια ποδήλατα στη μέση του γηπέδου», είχε γράψει στο κοινωνικό δίκτυο X (πρώην Twitter) ο Μίκελ Καμπς.

Ο Ράφα Γιούστε, αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο Movistar Plus+, στο tweet του Μίκελ Καμπς και τόνισε: «Ακόμα κι αν είναι λάθος, δεν χρειάζεται να γίνει. Είναι ένα ατυχές tweet. Αν με ακούει ο Βινίσιους, δεν θα επαναληφθεί», σχολίασε.