H Mπαρτσελόνα έκανε το καθήκον της και τώρα βλέπει... κλάσικο

Oι παίκτες της Μπαρτσελόνα

i

Photo by Alex Caparros/Getty Images

H Mπαρτσελόνα έκανε το καθήκον της και τώρα βλέπει... κλάσικο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:40 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 25.10.2023

Η Μπαρτσελόνα έκανε το καθήκον της και επικράτησε με 2-1 της Σακτάρ Ντόνετσκ, βάζοντας πλέον... πλώρη για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Μπαρτσελόνα έφυγε με τρίποντο από το «Καμπ Νου» και συνέχισε το νικηφόρο σερί της, όσον αφορά το UEFA Champions League, επικρατώντας με σκορ 2-1 της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Μία ιδανική - βαθμολογικά - επικράτηση την οποία και εξασφάλισε από το πρώτο ημίχρονο, κάνοντας διαχείριση εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (28/10). 

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν τον έλεγχο από νωρίς και το πρώτο γκολ ήρθε στο 30ο λεπτό, αφού πρώτα είχαν προηγηθεί δύο καλές στιγμές με Κανσέλο και Φερμίν. Ο Φεράν Τόρες, λοιπόν, εκμεταλλεύτηκε ένα ριμπάουντ εντός της περιοχής - έπειτα από δοκάρι συμπαίκτη - και σκόραρε για το 1-0. Ο Φερμίν τελικά σκόραρε και το έκανε στο 36', με το εξαιρετικό του σουτ να καταλήγει στα δίχτυα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός παρέμεινε αμείωτος και η ομάδα που σκόραρε πρώτη και πάλι ήταν η Μπαρτσελόνα, με το τέρμα του Φεράν Τόρες (59') να ακυρώνεται για οφσάιντ. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 62' ο Αζαρόβι βρήκε τον Σουντάκοφ και εκείνος μείωσε σε 2-1. Οι λιγοστές ελπίδες της Σαχτάρ καταστράφηκαν, αφού η ομάδα της Βαρκελώνης είχε δοκάρι και ένα ακόμα ακυρωθέν γκολ. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΓΙΑ ΣΤΟΝ 8Ο ΟΜΙΛΟ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: