Στον πάγκο ο Τσιγκρίνσκι στο ματς της Σαχτάρ με την Μπαρτσελόνα

Στον πάγκο ο Τσιγκρίνσκι στο ματς της Σαχτάρ με την Μπαρτσελόνα

Ιάσονας Τσίλης 20:08 - 25.10.2023

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι επέστρεψε ως αντίπαλος της Μπαρτσελόνα, καθώς βρίσκεται στον πάγκο της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο παιχνίδι με τους «μπλαουγκράνα» για το Champions League.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, η επιστροφή! Ο έμπειρος στόπερ επιστρέφει ως αντίπαλος της Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά στην αναμέτρηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ με τους «μπλαουγκράνα» για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο 37χρονος άσος βρίσκεται στον πάγκο για την ουκρανική ομάδα και περιμένει να πάρει την ευκαιρία του, προκειμένου να πατήσει ξανά χορτάρι. Βέβαια, αυτή τη φορά δεν είναι το «Καμπ Νου» που είχε παίξει εκείνος, αλλά το «Μονζουίκ» που έχει μετακομίσει προσωρινά η καταλανική ομάδα.

Μάλιστα, κατά την αναγνωριστική βόλτα του στον αγωνιστικό χώρο, ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ έπιασε συζήτηση με έναν εκ των αντιπροέδρων της Μπαρτσελόνα, Ράφα Γιούστε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ουκρανός αμυντικός είχε αποκτηθεί από την Μπαρτσελόνα το 2009, με την ισπανική ομάδα να δίνει το ποσό των 25 εκατ. ευρώ στη Σαχτάρ, όμως δεν κατάφερε να εδραιωθεί στο ρόστερ των «μπλαουγκράνα», μετρώντας μόλις 14 συμμετοχές στον έναν χρόνο που έμεινε.