Το ονειρικό ντεμπούτο του Γκίου οδήγησε τους γονείς του σε... κλάματα (vid)

Μαρκ Γκίου

i

© PrtScr

Το ονειρικό ντεμπούτο του Γκίου οδήγησε τους γονείς του σε... κλάματα (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:57 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 23.10.2023

Ο νεαρός Μαρκ Γκίου πέτυχε γκολ στο ντεμπούτο του και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην Μπαρτσελόνα, κάνοντας έτσι περήφανους τους γονείς του οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν το περίμενε αυτό το ντεμπούτο ο Μαρκ Γκίου!

Η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο, χάρη στο γκολ του 17χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα». Συγκεκριμένα, ο νεαρός εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο 79' και μόλις 23 δευτερόλεπτα αργότερα έκρινε το ματς.

Ο Ζοάο Φέλιξ έβγαλε τον Μαρκ Γκίου στην πλάτη της άμυνας των Βάσκων και αυτός δεν δίστασε να πλασάρει τον Ουνάι Σιμόν και να κάνει το 1-0.

Με αυτήν τη νίκη η Μπαρτσελόνα έφτασε τους 24 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας πίσω από τη Τζιρόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, που έχουν έναν βαθμό περισσότερο. Πλέον οι «Μπλαουγκράνα» στρέφουν το βλέμμα τους στο μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ την επόμενη εβδομάδα (28/10).

Στην χθεσινή (22/10) αναμέτρηση ο Γκίου τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του διότι φαίνεται να βγαίνει ακόμη ένα μεγάλο ταλέντο από τα σπλάχνα της La Masia, ωστόσο την παράσταση... έκλεψαν οι γονείς του 17χρονου.

Σύσσωμη η οικογένεια του ποδοσφαιριστή βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, ωστόσο αυτό που ακολούθησε ίσως να μην το περίμενε κανένας, Όπως διαπιστώνεται και στο παρακάτω βίντεο, μετά το «χρυσό» γκολ του Γκίου η μητέρα του δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα από συγκίνηση, ενώ ο πατέρας του δεν σταμάτησε να χειροκροτεί. 

Πρόκειται για μία πολύ τρυφερή οικογενειακή στιγμή, η οποία θα μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό του 17χρονου Μαρκ Γκίου.