Η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Μπιλμπάο με το νέο της μεγάλο ταλέντο και περιμένει τη Ρεάλ για το «Clasico»

Μαρκ Γκίου

i

©Photo by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images

Η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Μπιλμπάο με το νέο της μεγάλο ταλέντο και περιμένει τη Ρεάλ για το «Clasico»

Ορέστης Καδδάς 00:25 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:36 - 23.10.2023

Σημαντική νίκη πήρε η Μπαρτσελόνα επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 1-0 χάρη στο γκολ του νέου μεγάλου της ταλέντου, Μαρκ Γκίου και πλησίασε στο βαθμό τη Ρεάλ μια εβδομάδα πριν το «Ελ Κλάσικο».

Η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο, χάρη στο γκολ του Μαρκ Γκίου, ο οποίος έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των Καταλανών.

Ένα ακόμα μεγάλο ταλέντο φαίνεται να βγαίνει από τα σπλάχνα της La Masia. Ο λόγος για τον Μαρκ Γκίου, ο οποίος έδωσε τη νίκη στη Μπαρτσελόνα, μόλις 23 δευτερόλεπτα αφού μπήκε αλλαγή. O 17χρόνος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο 79' και στο 80' έκρινε το ματς.

Ο Ζοάο Φέλιξ έβγαλε τον νεαρό επιθετικό στην πλάτη της άμυνας των Βάσκων και αυτός δεν δίστασε να πλασάρει τον Ουνάι Σιμόν και να κάνει το 1-0.

Με αυτήν της τη νίκη η Μπαρτσελόνα έφτασε τους 24 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας πίσω από τη Τζιρόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, που έχουν έναν βαθμό περισσότερο. Πλέον οι «Μπλαουγκράνα» στρέφουν το βλέμμα τους στο μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ την επόμενη εβδομάδα (28/10).

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της επόμενης 11ης αγωνιστικής