«Πάρτι» της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Θέλτα με... μάγο Γκριεζμάν

Ατλέτικο

i

Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images

«Πάρτι» της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Θέλτα με... μάγο Γκριεζμάν

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:55 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 22.10.2023

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε... σαν σίφουνας από το Βίγο, επικρατώντας της Θέλτα με σκορ 3-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος ήταν ο μοναδικός σκόρερ στο ματς της 10ης αγωνιστικής.

Έχοντας σε... καυτή βραδιά τον Αντουάν Γκριεζμάν, η Ατλέτικο Μαδρίτης πανηγύρισε ένα εύκολο τρίποντο κόντρα στη Θέλτα. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησε με 3-0, με τον Γάλλο να αποτελεί τον μοναδικό σκόρερ στο ματς της 10ης αγωνιστικής της La Liga

Η γηπεδούχος είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, με την προσπάθεια του Μινγκέζα να μην καταλήγει στα δίχτυα. Ακολούθησε η κόκκινη κάρτα στον Βιγιάρ, η οποία έδωσε στους «ροχιμπλάνκος» το αριθμητικό πλεονέκτημα. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν με τον Γκριεζμάν, ο οποίος έκανε το 1-0 στο 29ο λεπτό του αγώνα. 

Στο Β' μέρος η Θέλτα έφτασε μία ανάσα από το 1-1, με τον Μπάμπα να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι (56'). Ακολούθησε το 2-0 του Γκριεζμάν στο 64', ενώ έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Σογιουντσού ήταν αυτός που πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του, όμως για κακή του τύχη ακυρώθηκε ως οφσάιντ 

Δουβίκας: «Κατέστρεψα τον κήπο του σπιτιού μου για να το κάνω γήπεδο ποδοσφαίρου» (vid)
LA LIGA

14:10 - 13.10.2023

Δουβίκας: «Κατέστρεψα τον κήπο του σπιτιού μου για να το κάνω γήπεδο ποδοσφαίρου» (vid)

Ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο στην Θέλτα, μίλησε για την παιδική του ηλικία αλλά και για όλα αυτά που τον οδήγησαν σήμερα να αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: