Δουβίκας: «Κατέστρεψα τον κήπο του σπιτιού μου για να το κάνω γήπεδο ποδοσφαίρου» (vid)

Τάσος Δουβίκας

i

PrtScr

Δουβίκας: «Κατέστρεψα τον κήπο του σπιτιού μου για να το κάνω γήπεδο ποδοσφαίρου» (vid)

Κώστας Τόπας 14:10 - 13.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 13.10.2023

Ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο στην Θέλτα, μίλησε για την παιδική του ηλικία αλλά και για όλα αυτά που τον οδήγησαν σήμερα να αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο.

Τον περασμένο Αύγουστο, ο 24χρονος Έλληνας επιθετικός προσγειώθηκε στην ισπανική πόλη, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις κι ανακοινώθηκε από την Θέλτα, η οποία έβγαλε από τα ταμεία της 12.000.000 ευρώ συν κάποια μπόνους, έτσι ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, η οποία θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία της Ουτρέχτης.

Ο Δουβίκας άφησε την Ολλανδία μετά από δύο πολύ επιτυχημένες σεζόν, με 32 γκολ σε 72 παιχνίδια στα οποία φόρεσε τη φανέλα της Ουτρέχτης, η οποία τον είχε αγοράσει το καλοκαίρι του 2021 από τον Βόλο. Στο νέο του ξεκίνημα με τους Κέλτες, ο νεαρός επιθετικός τα πηγαίνει εξαιρετικά. Ηδη έχει βρει δύο φορές δίχτυα σε οκτώ παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, με το γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα να μνημονεύεται από τους Ισπανούς.

Ο Τάσος Δουβίκας παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Θέλτα στο Youtube και μεταξύ άλλων μίλησε για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο αλλά και για τις παιδικές του αναμνήσεις που τον οδήγησαν εδώ που είναι τώρα. 

«Όταν παίζω ποδόσφαιρο, κατά τη διάρκεια της σεζόν, είμαι ήρεμος άνθρωπος. Μου αρέσει να είμαι στο σπίτι για να αναρρώνω και να τρώω καλά. Ναι, βασικά αυτή είναι η ζωή μου. Μου αρέσει να προπονούμαι σκληρά γι' αυτό κάνω πολλές προπονήσεις. Τα απογεύματα πρέπει να ξεκουραστώ. Η ζωή μου είναι αρκετά ήρεμη όταν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά ο 24χρονος Έλληνας επιθετικός.

«Έπαιζα ποδόσφαιρο όλη μέρα. Γεννήθηκα σε μια πόλη που δεν είχαμε πολλά πράγματα να κάνουμε και έπαιζα ποδόσφαιρο όλη μέρα. Το Άργος είναι μια μικρή πόλη με 30.000 κατοίκους. Είναι ένα ήσυχο μέρος, κοντά στη θάλασσα και μου αρέσει πολύ να είμαι εκεί», τόνισε στη συνέχεια για την παιδική του ηλικία.

Σκόραρε ο Δουβίκας, έχασε ξανά με ανατροπή η Θέλτα (vid)
LA LIGA

00:07 - 03.10.2023

Σκόραρε ο Δουβίκας, έχασε ξανά με ανατροπή η Θέλτα (vid)

Ο Τάσος Δουβίκας σκόραρε για δεύτερη φορά στη La Liga αλλά το γκολ του δεν ήταν αρκετό στη Θέλτα, που ηττήθηκε με ανατροπή (2-1) από την Λας Πάλμας εκτός έδρας. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Τζόναθαν Βιέρα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κι ο Μαρκ Καρντόνα.

«Είχαμε έναν κήπο στο σπίτι, τον καταστρέψαμε και κάναμε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, οπότε έκανα πολύ έξτρα προπόνηση. Για να είμαι ειλικρινής, βαριόμουν λίγο γιατί ήθελα να βγω έξω και παίζω με τους φίλους μου, αλλά έκανα πολύ ατομική προπόνηση. Η μεγαλύτερη επιρροή μου νομίζω ότι είναι η οικογένειά μου. Ο πατέρας μου και ο θείος μου δούλεψαν πολύ για μένα. Ο πατέρας μου ήταν προπονητής, οπότε είχε πολλή δουλειά με την ομάδα του, δουλεύοντας και τα πάντα και ο θείος μου είχε περισσότερο ελεύθερο χρόνο έτσι. ότι ήταν αφιερωμένος σε μένα. Προπονηθήκαμε πολύ», κατέληξε ο Τάσος Δουβίκας.