Σκόραρε ο Δουβίκας, έχασε ξανά με ανατροπή η Θέλτα (vid)

Σκόραρε ο Δουβίκας, έχασε ξανά με ανατροπή η Θέλτα (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 00:07 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 03.10.2023

Ο Τάσος Δουβίκας σκόραρε για δεύτερη φορά στη La Liga αλλά το γκολ του δεν ήταν αρκετό στη Θέλτα, που ηττήθηκε με ανατροπή (2-1) από την Λας Πάλμας εκτός έδρας. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Τζόναθαν Βιέρα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κι ο Μαρκ Καρντόνα.

Ο «on fire» Τάσος Δουβίκας άνοιξε το σκορ για τη Θέλτα στο ματς με την Λας Πάλμας στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της La Liga με όμορφο πλασέ μετά την εξαιρετική πάσα του Μπάμπα στο 67ο λεπτό. Το γκολ του 24χρονου Έλληνα επιθετικού, ωστόσο δεν έφθασε στην ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ για να φύγει με το «διπλό». 

Η Θέλτα όχι μόνο ισοφαρίστηκε μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζόναθαν Βιέρα (84'), αλλά γνώρισε την ήττα καθώς ο Μαρκ Καρντόνα στις καθυστερήσεις του ματς (90+7΄) βρήκε δίχτυα κι έκανε την ανατροπή. 

Να σημειώσουμε ότι ο Τάσος Δουβίκας δύο λεπτά μετά την επίτευξη του γκολ έγινε αλλαγή από τον Ράφα Μπενίτεθ και στη θέση του πέρασε ο Ιάγο Άσπας. 

Έτσι η Θέλτα γνώρισε την πέμπτη ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας πέντε βαθμούς. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA 

Αποθέωση των Ισπανών σε Δουβίκα: «Δεν είναι Παπαδόπουλος, το γκολ του εξηγεί γιατί δόθηκαν 12 εκατ. ευρώ»
LA LIGA

11:59 - 25.09.2023

Αποθέωση των Ισπανών σε Δουβίκα: «Δεν είναι Παπαδόπουλος, το γκολ του εξηγεί γιατί δόθηκαν 12 εκατ. ευρώ»

Η ισπανική «As» πλέκει το εγκώμιο του Τάσου Δουβίκα, ο οποίος σκόραρε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και κατέγραψε μία εντυπωσιακή εμφάνιση με τα χρώματα της Θέλτα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (9ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ