Εξαλλος με τους παίκτες της Χετάφε ο Μπενίτεθ: «Θα καταστρέψετε το ποδόσφαιρο έτσι όπως παίζετε»

Ράφα Μπενίτεθ

i

PrtScr

Εξαλλος με τους παίκτες της Χετάφε ο Μπενίτεθ: «Θα καταστρέψετε το ποδόσφαιρο έτσι όπως παίζετε»

Κώστας Τόπας 10:19 - 10.10.2023

Εξαλλος ήταν ο προπονητής της Θέλτα και του Τάσου Δουβίκα, Ράφα Μπενίτεθ με τους παίκτες της Χετάφε και τον τρόπο παιχνιδιού τους.

Η ισοπαλία (2-2) της Θέλτα με τη Χετάφε την Κυριακή (08/10) ήταν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Τάσου Δουβίκα, η οποία δεν έχει ακόμη κερδίσει στο Μπαλαϊδός αυτή τη σεζόν. Η Χετάφε του Χοσέ Μπορδαλάς έμεινε με 10 παίκτες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει έναν βαθμό, προκαλώντας την οργή των γηπεδούχων.

Ο προπονητής της Θέλτα, Ράφα Μπενίτεθ, ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος. Η ομάδα του είχε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει περισσότερες από τον αντίπαλο, που περιελάμβανε ένα χαμένο πέναλτι από τον Ιάγο Άσπας στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, ο πρώην προπονητής της Βαλένθια, της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα με τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές.

Όπως καταγράφηκε από το DAZN, ο Μπενίτεθ πλησίασε με μανία μερικούς από τους παίκτες της Χετάφε μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης και μετά τους επέπληξε για τον τρόπο παιχνιδιού τους.

«Θα καταστρέψετε το ποδόσφαιρο παίζοντας έτσι», τους τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής διαμαρτυρόμενος για τον τρόπο παιχνιδιού από τους παίκτες της Χετάφε.