Έξαλλος ο Μπενίτεθ με το φάουλ που χρεώθηκε ο Δουβίκας στο ακυρωθέν γκολ της Θέλτα (pics)

Ράφα Μπενίτεθ

i

©PrtScr

Έξαλλος ο Μπενίτεθ με το φάουλ που χρεώθηκε ο Δουβίκας στο ακυρωθέν γκολ της Θέλτα (pics)

Κώστας Τσιακλής 18:49 - 03.10.2023

Ο προπονητής της Θέλτα, Ράφα Μπενίτεθ, ήταν έξαλλος για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ της ομάδας του, όπου χρεώθηκε φάουλ ο Τάσους Δουβίκας.

Ο Τάσος Δουβίκας σκόραρε για δεύτερη φορά με τη φανέλα της Θέλτα όμως το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να δώσει βαθμούς στην ομάδα του που ηττήθηκε τελικά με 2-1 από την Λας Πάλμας. 

Ο προπονητής της Θέλτα, Ράφα Μπενίτεθ, ήταν έξαλλος ωστόσο με μια διαιτητική απόφαση. Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός διαμαρτύρεται για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ της Θέλτα στο 37', όπου χρεώθηκε φάουλ ο Τάσος Δουβίκας για τράβηγμα στον Μίκα Μαρμόλ. Οι φωνές του Μπενίτεθ φαίνεται να έχουν βάση αφού στις επαναληπτικές προβολές φάνηκε να τραβάνε και οι δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Μπενίτεθ λοιπόν για τη συγκεκριμένη φάση δήλωσε μετά το τέλος του ματς τα εξής: «Είναι παράλογο σε κάθε παιχνίδι να σου συμβαίνει κάτι και να ακυρώνεται ένα τέτοιο γκολ. Σε συναισθηματικό επίπεδο σκοτώνει την ομάδα. Έχεις το παιχνίδι υπό έλεγχο και πάλι ύπαρχουν αμφισβητούμενες φάσεις. Πώς δεν θα χάσουμε τελικά όταν βάζουμε νόμιμο γκολ και μας το παίρνουν, τελικά είναι πολύ περίπλοκο. Δεν χρειάζεται να μιλήσω με τον διαιτητή. Είναι τόσο προφανές που στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να τα λες αυτά γιατί δεν έχει νόημα. Απλώς δεν μπορεί, αυτό είναι ποδόσφαιρο, δεν μιλάμε για πινγκ-πονγκ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνέχεια του αγώνα ο Δουβίκας σκόραρε και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 67'. Αυτό ήταν όπως προαναφέραμε το δεύτερο γκολ του Έλληνα επιθετικού με τη Θέλτα αφού είχε βρει δίχτυα και κόντρα στη Μπαρτσελόνα! Φυσικά ούτε τότε το τέρμα του συνοδεύτηκε με βαθμολογικό κέρδος καθώς οι «μπλαουγκράνα» είχαν ανατρέψει στο τελευταίο δεκάλεπτο το εις βάρος τους 0-2.