Ο Χόρχε Μας υποσχέθηκε στον Μέσι να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Sean M. Haffey/Getty Images/Ideal Images

Ο Χόρχε Μας υποσχέθηκε στον Μέσι να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας 10:32 - 03.10.2023

Ο εκ των ιδιοκτητών της Ίντερ Μαϊάμι, Χόρχε Μας τόνισε σε δηλώσεις του ότι έχει υποσχεθεί στον Λιονέλ Μέσι να επιστρέψει μια μέρα στη Μπαρτσελόνα για να αποχαιρετήσει τους φίλους των «μπλαουγκράνα».

Ο Αργεντινός Παγκόσμιος πρωταθλητής δεν είχε καταφέρει να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου», όταν ανακοίνωσε μια συναισθηματική αποχώρηση από τους «μπλαουγκράνα» το 2021. Με την Μπάρτσα να μην μπορεί να χρηματοδοτήσει την επέκταση του συμβολαίου του σε εκείνο το σημείο, ο Μέσι έφυγε για την Παρί Σεν Ζερμέν ως ελεύθερος.

Το 2023 εικαζόταν η επιστροφή του «Pulga» στη Βαρκελώνη, αλλά ο Μέσι τελικά απέρριψε την επιλογή να παραμείνει στην Ευρώπη καθώς αντ' αυτού κυνηγούσε το αμερικανικό όνειρο με την Ίντερ Μαϊάμι στο MLS. Η Μπαρτσελόνα, ωστόσο άφησε ανοιχτή την πόρτα για να επιστρέψει στο... πραγματικό του σπίτι σε κάποια φάση, με ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Ίντερ Μαϊάμι και των Καταλανών να βρίσκεται σε συζητήσεις.

Η Ίντερ Μαϊάμι θα χαρεί να παρατάξει μια τέτοια αναμέτρηση, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας Χόρχε Μας ο οποίος τόνισε στο «El Club del Deportista»: «Η αποχώρηση του Μέσι από τη Μπαρτσελόνα δεν του άρεσε, δεν μπορούσε να αποχαιρετήσει τον σύλλογό του που τον υποδέχτηκε ως παιδί και νομίζω ότι οι συνθήκες δεν ήταν αυτές που ήθελε ο Λιονέλ. Του έδωσα τη δέσμευσή μου ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν τα επόμενα χρόνια για να του δώσω την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους οπαδούς του στην Μπαρτσελόνα. Η Ίντερ Μαϊάμι θα πάει ή θα κάνουμε κάποιο είδος αγώνα».

Ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, Μέσι σημείωσε 672 γκολ για την Μπαρτσελόνα σε 778 εμφανίσεις, βοηθώντας την να κατακτήσει 10 τίτλους La Liga και τέσσερα τρόπαια Champions League, ενώ ήδη έχει ήδη χαρίσει το πρώτο τρόπαιο στην Ίντερ Μαϊάμι.