Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του Μέσι, «Messi Meets America» και φαίνεται απίστευτο

Λιονέλ Μέσι

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του Μέσι, «Messi Meets America» και φαίνεται απίστευτο

Κώστας Τόπας 15:50 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 02.10.2023

Το πρώτο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του Λιονέλ Μέσι σχετικά με τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι κυκλοφόρησε και φαίνεται απίστευτο.

Ο Λιονέλ Μέσι εντάχθηκε στην ομάδα του MLS, που ανήκει στον Ντέιβιντ Μπέκαμ , από την Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι. Ως μέρος της μετακόμισής του στο κλαμπ με έδρα τη Φλόριντα, ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας έχει ήδη μεγάλο αντίκτυπο τόσο σε αθλητικό όσο και σε κοινωνικό κομμάτι.

Η Apple TV αποκάλυψε τώρα το πρώτο τρέιλερ για το «Messi Meets America». Πρόκειται για μια σειρά έξι επεισοδίων είναι ο πρώτος και μοναδικός παρασκηνιακός απολογισμός του Αργεντινού στο MLS. Συγκεκριμένα, συνεργείο της Apple και της Smuggler Entertainment που ανέλαβε την παραγωγή, ακολούθησε όλον αυτόν τον καιρό τον «Pulga» με σκοπό να γυρίσει σκηνές σε Παρίσι, Αργεντινή και ΗΠΑ ούτως ώστε να ξετυλιχτεί το κουβάρι της λαμπρής καριέρας του Μέσι και να αποτελέσει το απόλυτο ντοκιμαντέρ για τον Αργεντινό Παγκόσμιο πρωταθλητή.

Στο τρέιλερ εμφανίζεται ο Μπέκαμ, ο οποίος κι αυτός με τη σειρά του εξηγεί όλο το παρασκήνιο πίσω από την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι. Τα τρία πρώτα επεισόδια του «Messi Meets America» θα κάνουν πρεμιέρα παγκοσμίως στις 11 Οκτωβρίου, με τα τρία τελευταία να ακολουθούν στενά την πρεμιέρα δράσης του  στο MLS.