Ο Μέσι έχει ήδη αποφασίσει για την επόμενη ομάδα του μετά την Ίντερ Μαϊάμι

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Gustavo Ortiz/Jam Media/Getty Images/Ideal Images

Ο Μέσι έχει ήδη αποφασίσει για την επόμενη ομάδα του μετά την Ίντερ Μαϊάμι

Κώστας Τόπας 14:41 - 30.09.2023

Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι μπορεί να λήγει το 2025, αλλά ο Αργεντινός αστέρας φέρεται να έχει ήδη αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στα 36 του έτη πλέον, ο Λιονέλ Μέσι το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να αφήσει το Champions League και την Παρί Σεν Ζερμέν για να ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι και να αφήσει κι εκεί το στίγμα του στην ομάδα της Major League Soccer.

Σύμφωνα με τα σχόλια του Χόρχε Μας, ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου υπέγραψε συμβόλαιο τον Ιούλιο που θα τον κρατούσε στον σύλλογο του Ντέιβιντ Μπέκαμ, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025 και θα λάμβανε ετήσιο μισθό κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Παρά το γεγονός ότι σημείωσε 11 γκολ στα πρώτα ισάριθμα παιχνίδια του, προσθέτοντας άλλο ένα τρόπαιο στο ντουλάπι του και βοήθησε την Ίντερ Μαϊάμι να φτάσουν στον τελικό του Open Cup ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται ότι έχει το μυαλό στο μέλλον και συγκεκριμένα στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Nacional», ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας πρόκειται να αποχαιρετήσει την Ίντερ Μαϊάμι, μετά τη λήξη του συμβολαίου του το 2025. Επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο κλαμπ της παιδικής του ηλικίας, την Νιούελς Ολντ Μπόις.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός έχει συζητήσει στο παρελθόν να επιστρέψει στην Premiera Division της Αργεντινής και να παίξει ξανά στην ομάδα της καρδιάς το, αφού πέρασε πέντε χρόνια εκεί όταν ήταν ακόμα μικρός σε ηλικία.

Το 2016, είπε στην ισπανική έκδοση »El Planeta Urbano»: «Αν επιστρέψω στην Αργεντινή αύριο, που θα μου άρεσε, ο σύλλογος στον οποίο θα έπαιζα θα ήταν ο Νιούελς».

Ο Μέσι επανέλαβε αυτή τη δήλωση και σε συνέντευξή του στο TyC Sports, λέγοντας: «Το όνειρό μου είναι να παίξω στο Νιούελς αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί, και ένα μέρος αυτής της αμφιβολίας οφείλεται στον τρόπο που βρίσκεται η χώρα. Έχω οικογένεια και πρώτα έρχονται τα παιδιά μου και μετά εγώ, θέλω να μεγαλώσουν σε ένα ήρεμο μέρος, να μπορούν να απολαμβάνουν τη ζωή με ασφάλεια.

Η καλύτερη ενδεκάδα του Ρονάλντο είχε Μέσι και Μαραντόνα αλλά όχι τον Κριστιάνο (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11:42 - 30.09.2023

Η καλύτερη ενδεκάδα του Ρονάλντο είχε Μέσι και Μαραντόνα αλλά όχι τον Κριστιάνο (vid)

Ο Ρονάντο Ναζάριο παρουσίασε την αγαπημένη του ενδεκάδα όλων των εποχών στην οποία βρίσκονται πολλοί αστέρες του ποδοσφαίρου, ενώ εντύπωση προκάλεσε η απουσία του Κριστιάνο.

Παρά το γεγονός ότι έχει ήδη διαμορφώσει ένα σχέδιο αποχώρησης, ο Μέσι έχει ακόμα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος να παίξει με την Ίντερ Μαϊάμι αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, είναι άγνωστο εάν ο «Pulga» θα μπορέσει να συμμετάσχει με την ομάδα του, καθώς αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.