Η καλύτερη ενδεκάδα του Ρονάλντο είχε Μέσι και Μαραντόνα αλλά όχι τον Κριστιάνο (vid)

Ρονάλντο Ναζάριο και Κριστιάνο Ρονάλντο

Η καλύτερη ενδεκάδα του Ρονάλντο είχε Μέσι και Μαραντόνα αλλά όχι τον Κριστιάνο (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:42 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 30.09.2023

Ο Ρονάντο Ναζάριο παρουσίασε την αγαπημένη του ενδεκάδα όλων των εποχών στην οποία βρίσκονται πολλοί αστέρες του ποδοσφαίρου, ενώ εντύπωση προκάλεσε η απουσία του Κριστιάνο.

Μπορεί για αρκετούς ο Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου, ωστόσο το «Φαινόμενο» έχει διαφορετική άποψη!

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος επιθετικός και θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου κλήθηκε να επιλέξει τη δική του αγαπημένη ενδεκάδα, στην οποία βρίσκονται έξι συμπατριώτες του, κάποια ονόματα που ήταν αναμενόμενα ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει και τον εαυτό του σε αυτή. Αυτό όμως που προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο

Πιο αναλυτικά, το «Φαινόμενο» τοποθέτησε κάτω από τα δοκάρια τον Μπουφόν, ενώ στην τετράδα της άμυνας βρίσκονται οι Καφού, Μπεκενμπάουερ, Μαλντίνι και Ρομπέρτο Κάρλος. Τέλος, τη σύνθεση συμπληρώνουν οι Ζίκο, Μέσι, Μαραντόνα, Πελέ, Ροναλντίνιο αλλά και ο ίδιος.

Η καλύτερη ενδεκάδα του Ρονάλντο: Μπουφόν, Καφού, Μπεκενμπάουερ, Μαλντίνι, Ρομπέρτο Κάρλος, Ζίκο, Μαραντόνα, Μέσι, Πελέ, Ροναλντίνιο, Ρονάλντο Ναζάριο.

Παντρεύτηκε ο Ρονάλντο Ναζάριο και ετοιμάζει γλέντι 400 ατόμων στην Ίμπιθα

Πρόσφατα, ο Ρονάντο Ναζάριο είχε βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Μετά από επτά χρόνια σχέσης, ο Βραζιλιάνος αποφάσισε να παντρευτεί τη σύντροφο του, Σελίνα Λοκς, με το ζευγάρι να επισημοποιεί την ένωση του, τη Δευτέρα (25/09).

Η θρησκευτική τελετή, έλαβε χώρα στην Ίμπιθα και συγκεκριμένα, στην εκκλησία Es Cubell, στην οποία είχε βαπτιστεί προ ολίγων ημερών, ο Ρονάλντο. Οι δυο τους ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες από το μυστήριο, ενώ σε μια ανάρτηση έγραψαν: «Σήμερα ενώσαμε τις οικογένειές μας σε μια οικεία θρησκευτική γιορτή. Έτσι ξεκινάμε μια εβδομάδα γεμάτη συναισθήματα».

Ο γάμος τους τα περιείχε όλα. Εσκεμμένη καθυστέρηση της νύφης, κλασσική γαμήλια ενδυμασία και από τους δύο και... άφθονο ρύζι από τους καλεσμένους προς το ζευγάρι.

Το... κερασάκι στην τούρτα, ακολουθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο, όταν και οι νεόνυμφοι θα οργανώσουν ένα τεράστιο πάρτι για να γιορτάσουν το ευτυχές γεγονός. Η εκδήλωση θα γίνει στην Ίμπιθα, στο σπίτι που έχει ο Ρονάλντο στο νησί. Στην εν λόγω γιορτή, υπάρχουν περίπου 400 καλεσμένοι, με το ζευγάρι να θέλει να το χαρεί όσο περισσότερο γίνεται, με φίλους και συγγενείς.