Πρώην Ισπανός διαιτητής θυμάται: «Μια φορά απέβαλα τον Κριστιάνο και μετά δεν ξανασφύριξα αγώνα της Ρεάλ» (vid)

Εστράντα Φερνάντες

i

PrtScr

Πρώην Ισπανός διαιτητής θυμάται: «Μια φορά απέβαλα τον Κριστιάνο και μετά δεν ξανασφύριξα αγώνα της Ρεάλ» (vid)

Κώστας Τόπας 11:36 - 30.09.2023

Ενας πρώην διαιτητής στην Ισπανία θυμήθηκε ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια της καριέρας του, όταν απέβαλε τον Κριστιάνο Ρονάλντο από αγώνα της Ρεάλ και έπειτα δεν ξανασφύριξε σε αναμέτρηση των Μαδριλένων.

Ο Εστράντα Φερνάντες, πρώην Ισπανός διαιτητής, είπε στο πρόγραμμα «ElDesmarque Mediodía» ότι οι διαιτητές βρίσκονται υπό μεγάλη πίεση όταν διαιτητεύουν παιχνίδια για τις μεγάλες ομάδες. Μάλιστα, ο Ισπανός ρέφερι αναφέρθηκε σε ένα επεισόδιο που συνέβη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το 2009.

«Οι διαιτητές βρίσκονται υπό πίεση, δεν είναι το ίδιο να διαιτητεύεις ένα παιχνίδι για την τοπική σου ομάδα ή μια μεγάλη ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης ή η Ατλέτικο Μαδρίτης. Αν κάνεις λάθος, η επιτροπή σε τιμωρεί», εξήγησε αρχικά.

Στη συνέχεια, θυμήθηκε μια κατάσταση που πέρασε ο ίδιος. «Έχω ένα παράδειγμα που μου συνέβη το 2009, όταν απέβαλα τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Εκείνη τη σεζόν δεν σφύριξα ξανά σε παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρεις ότι υπάρχει αντίκτυπος στα Μέσα ενημέρωσης και πρέπει να είσαι πολύ να είστε προσεκτικοί όταν παίρνετε μια απόφαση».

Όπως θυμάται η «Marca», το εν λόγω παιχνίδι ήταν με την Αλμερία και ο Ρονάλντο είδε την κόκκινη κάρτα, καθώς πρώτα έβγαλε τη φανέλα του και μετά επιτέθηκε σε αντίπαλο, όλα σε διάστημα τριών λεπτών.