Έξαλλος ο Αντσελότι με τον Βινίσιους: «Δεν μπορείς να παίζεις έτσι»

Έξαλλος ο Αντσελότι με τον Βινίσιους: «Δεν μπορείς να παίζεις έτσι»

Μαρία Δαλιάνη • 09:34 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Λας Πάλμας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νευρά του με τον Βινίσιους ο οποίος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ένα μήνα μετά, ωστόσο δεν κατάφερε να γλυτώσει το κατσάδιασμα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα με 2-0 επί της της Λας Πάλμας για την 7η αγωνιστική της La Liga με τον προπονητή της «βασίλισσας» σε ορισμένες περιπτώσεις να μην μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του.

Ο Βινίσιους επέστρεψε ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του και αγωνίστηκε  κανονικά στην αναμέτρηση με τα «καναρίνια» ωστόσο, κάποιες κινήσεις του φαίνεται πως εκνεύρισαν τον Ιταλό προπονητή με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να μην γλυτώνει το κατσάδιασμα.

Η επιστροφή του Βινίσιους στην δράση άφησε γλυκόπικρη γεύση τόσο για τους φίλους του ποδοσφαίρου όσο και για τον ίδιο τον παίκτη με το τηλεοπτικό κανάλι «Gol TV» να αποκαλύπτει μια σειρά από λογομαχίες του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κάρλο Αντσελότι.

 Όπως αναφέρουν ο τεχνικός της Ρεάλ φαίνεται να μην είναι ευχαριστημένος με τις τοποθετήσεις του Βινίσιους με τον Βραζιλιάνο ωστόσο, να φαίνεται κάπως χαμένος στο γήπεδο και δείχνει να μην καταλαβαίνει τι ακριβώς ζητάει ο προπονητής του.

Ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται να ζητάει από τον παίκτη να παίξει πιο ανοιχτά με τον Βινίσιους ,ωστόσο να κουνάει το κεφάλι του στα λεγόμενα του προπονητή καθώς, φαίνεται να μην συμφωνεί με τα «θέλω» του Αντσελότι. Ωστόσο, το σημείο που φαίνεται πως ο Ιταλός τεχνικός τα έχει πάρει κυριολεκτικά με τον παίκτη είναι όταν σηκώνεται από τον πάγκο και αρχίζει να του φωνάζει «Δεν μπορείς να παίζεις έτσι. Δεν μπορείς να παίζεις έτσι» με τον Ιταλό να επιμένει.

Πανέμορφη κίνηση από τη Ρεάλ - Κάλεσε στο Μπερναμπέου το κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από τους οπαδούς της Ατλέτικο
LA LIGA

20:10 - 27.09.2023

Πανέμορφη κίνηση από τη Ρεάλ - Κάλεσε στο Μπερναμπέου το κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από τους οπαδούς της Ατλέτικο

Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο κάλεσαν το κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από τους ultras της Ατλέτικο στο «Derbi Madrileño», να παρακολουθήσει μαζί με την οικογένειά του το παιχνίδι στο Μπερναμπέου κόντρα στην Λας Πάλμας.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Αντσελότι φαίνεται να περνάει ακριβώς δίπλα από το Βινίσιους ο οποίος κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια όμως από ότι φάνηκε προσπάθησαν να αποφύγουν ο ένας τον άλλον ώστε να μην χαιρετηθούν.  Το γεγονός αυτό και ο εκνευρισμός του Ιταλού τεχνικού με τον παίκτη κατά την διάρκεια της αναμέτρησης δείχνει ότι οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είναι και οι καλύτερες.