Πανέμορφη κίνηση από τη Ρεάλ - Κάλεσε στο Μπερναμπέου το κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από τους οπαδούς της Ατλέτικο

«Σαντιάγο Μπερναμπέου»

i

PrtScr

Πανέμορφη κίνηση από τη Ρεάλ - Κάλεσε στο Μπερναμπέου το κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από τους οπαδούς της Ατλέτικο

Ορέστης Καδδάς 20:10 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:17 - 27.09.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο κάλεσαν το κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από τους ultras της Ατλέτικο στο «Derbi Madrileño», να παρακολουθήσει μαζί με την οικογένειά του το παιχνίδι στο Μπερναμπέου κόντρα στην Λας Πάλμας.

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προέβη η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κάλεσε το κοριτσάκι που φόραγε μπλούζα Βινίσιους στο ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στην Ατλέτικο στο νέο Σαντιάγο Μπερναμπέου για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τη Λας Πάλμας (27/9).

Στο «Derbi Madrileño» της προηγούμενης αγωνιστικής (27/9) έλαβε χώρα ένα αποτρόπαιο περιστατικό με ένα 8χρόνο κοριτσάκι να δέχεται επίθεση από φανατικούς της Ατλέτικο, επειδή φορούσε φανέλα του Βινίσιους. Ο θρύλος της «Βασίλισσας» Εμίλιο Μπουτραγκένιο εκ μέρους του Φλορεντίνο Πέρεθ κάλεσε το κοριτσάκι και την οικογένειά του να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τη Λας Πάλμας. Μάλιστα, η θεία του σε δηλώσεις που έκανε μετά φανέρωσε ότι δέχθηκαν και ρατσιστική επίθεση. 

Επίθεση σοκ σε 8χρονο κορίτσι από οπαδούς της Ατλέτικο: «Γαμ@@@ κορίτσι! Φύγε, αλλιώς θα σε σκοτώσουμε»
LA LIGA

09:55 - 27.09.2023

Επίθεση σοκ σε 8χρονο κορίτσι από οπαδούς της Ατλέτικο: «Γαμ@@@ κορίτσι! Φύγε, αλλιώς θα σε σκοτώσουμε»

Απίστευτο ρατσιστικό επεισόδιο εκτυλίχθηκε πριν το ντέρμπι της Μαδρίτης, μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ, καθώς 8χρονο κορίτσι που φορούσε φανέλα του Βινίσιους δέχθηκε απειλές από οπαδούς των «ροχιμπλάνκος».

Οι δηλώσεις της θείας του κοριτσιού:

«Περπατούσαμε γύρω από το Μετροπολιτάνο, υπήρχε μια συγκέντρωση του των οπαδών της Ατλέτικο και μείναμε για να το παρακολουθήσουμε. Είμαι μέλος της Ατλέτικο από τότε που γεννήθηκα. Και άρχισαν να τραγουδούν "μαϊμού", "μαύρα σκ..". Και στην αρχή σας ορκίζομαι ότι δεν ξέραμε ότι ήταν για εμάς μας. Κοίταξα πίσω σκεπτόμενη ότι έλεγαν για άλλους που περνούσαν πίσω. Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ ότι ήταν λόγω του κοριτσιού.

Μέχρι που ήρθε ένας και με χτύπησε στο μπράτσο. "Φύγε από εδώ αλλιώς θα σκοτώσουμε το γ... κορίτσι. Με έβρισαν πολλές φορές. Και μετά σήκωσα το βλέμμα μου και είδα πολύ κόσμο, ένα πολύ μεγάλο πλήθος ανθρώπων έδειχναν το κορίτσι και το προσέβαλαν», ανέφερε χαρακτηριστικά η θεία του κοριτσιού».